Ünlü televizyoncu Acun Ilılcalı eski eşi Şeyma Subaşı ile velayet davasında karşı karşıya geliyor! Verdiği röportajlarda Subaşı'nın anneliğine söz söyletmeyen Acun Ilıcalı kızı Melisa'nın velayetini almak için dava açan Şeyma Subaşı ile karşı karşıya! Şeyma Subaşı ve Acun arasında velayet krizi başladı!

TV8 ve Exxen'in sahibi Türkiye'nin en zengin adamlarından biri olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı eski esşi Şeyma Subaşı ile karşı karşıya geliyor!

Geçtiğimiz aylarda Şeymsa Subaşı'ndan olan kızı Melisa'nın doğum gününde yaptığı paylaşımla fitili ateşleyen Acun Ilıcalı velayet için harekete geçti. Geçtiğimiz günlerde Melisa ile olan fotoğrafını paylaşıp "Canım kızım ne güzel huylu, ne tatlı oldun, ne çabuk büyüdün. Hep böyle kal. Ablalarını örnek al " diye ayzıp emoji koyunca bu sözler Şeyma Subaşı'na olduğu apaçık olarak yorumlanmıştı.

"MELİSA'NIN YERİ BENİM ANNESİNİN YANIDIR"

seyma-subasi-113846II

Şeyma Subaşı'da dün yaptığı paylaşımlarda 8 yaşına giren Melisa'nın velayeti ile ilgili konuşmalar yaptı. Şeyma Subaşı yaptığı paylaşımda "Melisa 8 sene önce Miami de doğdu. O zaman neden annesinin bir tanecik meleği Melisa Miami'de annesi ile beraber yaşayamasın. (Gerçekten derine inince tabi ki de nedenini biliyorum ama) kararı tek başına veremiyorsun işte" diye yazınca velayet davasına dair ipuçları verildi. 

Şeyma Subaşı daha sonra Instagram hesabından bir video yayınladı ve şunları söyledi;

s-09330038fba22d6df4fdba2efd27d422490b21c9

"Her evladın yeri annesinin yanıdır. Seçimlerinden dolayı ait olduğu yerde yaşıyorsa anne, kızı da yanında yaşamalıdır. Olayların derinine inince bir kaç saat daha anlatmak gerekir ama gerek yok. Melisa bence de benim yanıma gelmeli. Miami'de burada okula gidebilir. Kızımı pozitif ve mutlu büyütebilirim.

Ben burada aile kurmayı tercih ediyorsam benim kızım da benim yanımda olmalı, benimle yaşamalı.

Her şey gelip geçicidir ya işte aslında evlatlarımız da öyle aslında. Şimdi o yüzden ilk önce insan hani bu kendini düşün demek hani bencillik gibi geliyor size ama benim bambaşka. Benim düşündüğüm" diye konuştu.

VELAYET DAVASI AÇILDI!

619374e03b5f8da80df7459e

Tüm bunlardan sonra Acun ile Şeyma'nın velayet konusunda tartışma yaşadığı iddia doğrulanmış oldu. Acun Ilıcalı bugüne kadar Şeyma'nın hep çok iyi bir anne olduğunu söylemişti. Ancak şimdilerde ise kızı Melisa'nın velayetini yanına aldırmak istediği öğrenildi.

Acun Ilıcalı ve Şeymsa Subaşı ayrıldıktan sonra magazin siteleri bugüne kadar yorum yapmadıkları Şeyma Subaşı hakkında haber yapmaya başlamış ve Subaşı'nın yaşam tarzını eleştirmeye hatta anneliğini eleştirmeye başlamıştı.

Şeyma Subaşı'nın sosyal medyadan paylaştığı parti videoları, lüks yaşamı ve sevgilileri nedeniyle Melisa'yı ihmal ettiği ve kötü örnek olduğu yorumları yapılmıştı. 

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

melisa-nin-velayeti-artik-acun-ilicali-da-seyma-subasi-dan-aciklama-geldi-1549542768