Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı lüks yaşamını kaybetti eski lük hayatından eser kalmayan Şeyma Subaşı markalardan reklam istedi!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı eski şaşalı yaşamını özledi. Şeyma Subaşı'nın markalara attığı mesajlar olay oldu!

Acun Ilıcalı ile evliliği döneminde sosyal medyadan yaptığı lüks paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ve zaman zaman eleştirilen Şeyma Subaşı eski şaşalı paylaşımlarıyla bir süredir görülmüyordu. İbizalardan, Miamilerden dünyaca ünlü lüks markalardan yaptığı paylaşımları ile gündem olan Şeyma Subaşı artık daha sakin yaşıyordu.

Son olarak mısırlı milyarder Meedo adı ile bilinen Mohammed Alsaloussi ile birlikte olan Şeyma Subaşı'nın yaptığı paylaşım gündem oldu. Eski paylaşımları ile karşılaştırıldığında artık daha az paylaşımlar atan Subaşı'nın lüks paylaşımları da azaldı.

Genel olarak artık Türkiye'dedn paylaşım yapmaya başlayan Şeyma Subaşı dün önce Mavi'ye yaptığı yorum ile ardından da attığı story ile parası bitti yorumlarına maruz kaldı.

Dün akşam Mavi lansmanı influencerların katılamıyla gerçekleşti. Serenay Sarıkaya ev sahipliğinde gerçekleşen "Mavi x İstanbul" tanıtım partisine influencerlar katıldı. Bunlardan biri de Şeyma Subaşı'nın yakın arkadaşı Dila Tarkan'dı.

Dila Tarkan'ın geceden paylaşımlarına yakın arkadaşı Şeyma Subaş gündem olan bir yorum yaptı. Şeyma Subaşı, Dila Tarkan'ın Mavi partisinden paylaşımına "Neden sürekli aynı kişilerle kampanya yapıyorlar acaba? Artık marka yüzü sen olmalısın" diye yazdı. Dila Tarkan'da bu yoruma "Şeymoş'um benim" diye yanıt verdi.

Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı! Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı!

Şeyma Subbaşı daha sonra yaptığı paylaşımda ise kıyafet denediği eski paylaşımlarından birini paylaşıp "Giyindiğimizde hepimiz Instagram'da foto paylaşmasını severiz. Ve çoğumuz bu tür postları da görmeyi bekliyor/umuyor. Ama artık giyinip foto çektirmek için acele etmek istemiyorum. Neden olduğunu merak ediyorum. Bunu yapmaya tekrar başlamam gerektiğini düşünüyor musun? Instagram dünyası - influencer dünyası. Artık sizi hissetmiyorum. Herkes aynı." diye yazdı.

Subaşı'nın bu paylaşımı ürün yerleştirme istiyor, reklam verenlere sesleniyor olarak algılandı.