Şeyma Subaşı bir süredir Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşıyordu. İkilinin evlenmesi beklenirken ayrılık haberlerinin gelmesi gündeme bomba gibi düştü. İkilinin neden ayrıldığı merak konusu oldu. İşte detaylar…

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Şeyma Subaşı, bir süredir Mısır’lı iş insanı Meedo ile aşk yaşıyordu. İstanbul’a döner dönmez hamama giden Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından çıplak pozunu paylaşıp silmesiyle dikkat çekti. Meedo ve Subaşı çifti ayrıldı. Subaşı, paylaştığı fotoğrafın hemen ardından biten ilişkisiyle ilgili açıklama yaptı.

4_1280x720-95

Şeyma Subaşı İle Meedo Aşkı Neden Bitti?

Şeyma Subaşı, bir süredir aşk yaşadığı Mısır’lı sevgilisi Meedo ile ayrıldı. Geçtiğimiz sene 5 Haziran tarihinde Meedo, Şeyma Subaşı’ya evlenme teklifi etmişti. Ibiza’da yapılan evlilik teklifinde Meedo’nun sevgilisine aldığı yüzük çok konuşuldu. Teklife evet diyen Subaşı, “Hayatımın ne kadar büyülü ve unutulmaz bir anı. Duygularımı anlatacak kelime bulamıyorum” dedi.  

Düğün işlemlerinin hızlandırılmasında Subaşı’nın hamile olduğu iddia edilmişi. Subaşı, iddiaları başta yalanlarken 22 Haziran 2021 tarihinde kabul etti. Subaşı, “Bütün dünyadaki arkadaşlarım ve aile. Son zamanlarda hamile olduğuma dair çıkan söylentileri memnuniyetle doğrulamayı ve hamile olduğumu bilmenizi isterim. Dürüst olmak gerekirse evlenmek için acele etmemizin nedeni de buydu. Acele etmek için bir sebep olmadığına karar verdik. Birbirimize sevgi ve saygı duyuyoruz, şimdilik kutlamaları erteleyip hamileliğin keyfini çıkarmaya odaklanmaya karar verdik. Bütün iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkürler. Gelecek için heyecanlıyım” dedi.

Yaptığı açıklama ile dikkat çeken Subaşı iki gün sonra bebeğini kaybettiğini söyledi. Subaşı, “Daha önce yüksek stres nedeniyle düğünün ertelendiğini yazmıştım. Ne yazık ki bu stresin bebeğimi kaybetmeme neden olduğunu bildirmek zorundayım. Çok üzgünüm. Tüm desteğiniz için teşekkür ederim” dedi.

3_1280x720-108

Şeyma Subaşı’dan Açıklama Geldi!

Hayatını eleştirenlere sosyal medyadan cevap veren Subaşı, “Her zaman en iyiyi hak ettiğimi biliyordum. Ben çok değerliyim, ben çok özelim. Ama hepsinden önce ailemden iyi bir eğitim aldım. Belki beni koleje gönderemediler ama her zaman daha iyi olmaya çalıştılar.  Bana iyi bir insan olmamı öğütlediler. Çok özel olduğumu ve en iyiyi hak ettiğimi biliyordum. Allah bana en iyisini verdi. Çünkü onun en iyi olduğunu biliyorum. En fazlasını hak ettiğinizi söyleyebilir misiniz. Hem içten hem de dıştan nazik olduğunuz için en iyiyi hak ettiğinizi söyleyebilir misiniz?” ifadelerini kullandı.

Subaşı sözlerine “Başınızı yastığa koyduğunuzda ‘Bugün istemeden kimseyi incittim mi’ diye soruyor musunuz? Dua ediyor musunuz ve Allah’ın size verdiği yaşama şükrediyor musunuz? Ben bunları yapıyorum. O yüzden eminim ve bunu söylüyorum. Ben en iyisini hak ediyorum… Ve Allah da bana en iyisini verdi. Harika bir insan olduğun için Seni Seviyorum Meedo. Harika bir adamolmanın kitabını yazmalısın” dedi.

Şeyma Subaşı ile Meedo’nun ilişkisi 29 Haziran tarihinde aniden bitti. Söylentilere göre Meedo’nun Subaşı’na aldığı başta yüzük ve diğer hediyelerin sahte olduğuydu. Subaşı, “Bugün çıkan haberler tamamen asılsızdır. Ayrılık doğru ama sebepleri bize kalsın” demişti. Ancak çift bir ay sonra aşka yeni düşerek tekrardan barışmıştı. Ardından üç ay sonra yine bir ayrılık yaşayan çift dayanamayıp tekrardan barışmıştı.

Çift 2021’in sonralarında ilişkilerine üçüncü şansı verdi ve Subaşı yeniden Meedo ile yaşadığı eve taşındı. İstanbul’a apar topar dönen Subaşı, “Sizlerinde bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1,5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip, saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığım hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarından saygı ve anlayış rica ediyorum” dedi.