Fox TV ekranlarında yayınlanan başarılı projelere bir yenisi daha ekleniyor.

Son zamanların en iyi dizi projelerine sahip olan Fox TV’den yeni bir dizi geliyor. Ntc Medya imzası taşıyan yeni dizinin adı ‘’Tozluyaka’’ Sosyal platformlarda gerçekleştirilen yoğun paylaşımlar neticesinde daha şimdiden büyük ses getiren yapım reyting rekorları kıracak gibi görünüyor. Dizi henüz başlamamasına rağmen fragmanları ile oldukça büyük bir kitlenin dikkatini çeken Tozluyaka dizisi sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Dizinin hayranları tarafından heyecanla beklenen ilk bölüm sonrası neler olacak merak ediliyor.

Tozluyaka  Bir Dram Dizisi

İlk kez 27 Haziran 2022 Pazartesi günü akşam saat sekizde yayınlanmış olan Tozlukaya dizisinin ilk bölümü için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Yayınlanacak olan Tozlukaya dizisinin fragmanlarından yola çıkarak dikkat çekici ve heyecanlı bir hikâye olduğu görünüyor. Genç oyuncuların ön planda olduğu Tozlukaya dizisini gençlik dizisi olarak değerlendirebilmek mümkün. Dram dizisi olduğu bilinen dizi, çoğunlukla okul içerisinde geçiyor. Dikkat çeken hikâyesi ve oyuncuları ile tozluyaka dizisi ilgi ve beğeni ile takip ediliyor. Gençlik dizilerinin ilgi gördüğü ülkemizde Tozluyaka dizisinin de tutma ihtimali oldukça yüksek görünüyor. Dizinin fragmanları ve afişi incelendiğinde gençlerin ön planda olduğu dikkat çekse de dizinin hikâyesinde önemli isimlerde yer alıyor. 

Sevmek Zamanı Dizisi Tozluyaka Dizisi ile Yarışacak

62b2d5fb4e3fe104a4d1f144-3

Yaz sezonu başladı ve yaz dizileri de izleyici ile buluştu. Pazartesi günleri ekrana gelen tek televizyon dizisi ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Sevmek Zamanı dizisiydi. Geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan Sevmek Zamanı dizisi istenilen reyting sayısına ulaşamadı. Sevmek Zamanı için hal böyleyken karışışına güçlü bir rakip çıkması da dizinin izleyici kitlesinin bölünmesine neden olabilir. Deniz Işın ve İlhan Şen’in birlikte başrolü paylaştığı Sevmek Zamanı dizisi her pazartesi günü Tozluyaka dizisi ile yarışmak zorunda kalacak. 
Tozluyaka dizisi ise şimdiden sezona bomba gibi giriş yaptı. Gençlik dizilerinin olmazsa olmaz oyuncularından Emre Kınay Tozluyaka dizisindeki rolü ile diziye büyük katkı sağlayacak. Dolunay Soysert, Nur Yazar, Nebil Sayın, Tayanç Ayaydın, Kadim Yaşar gibi diğer isimlerde yine Tozluyaka dizisinin belkemiği konumunda isimler. Genç oyuncularla birlikte pek çok usta oyuncuyu da biraraya toplayan proje son zamanların en çok konuşulan projelerinden biri oldu. Genç oyuncuların hikâyeyi nasıl yönlendirecekleri ise merak konusudur. 

Hikâyesi ile İzleyiciyi Ekrana Kilitliyor

Hikâyesi ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Tozluyaka dizisinde iki ayrı dünyanın içinden gelen genç öğrencilerin hayatları ele alınıyor. Dram projesi olarak izleyici ile buluşan Tozluyaka dizisinde rol alan oyuncuların rolleri dizinin fragmanları yayınlanmaya başladığı günden beri en çok merak edilenler arasında. Dizi aynı zamanda 2 farklı hayattan gelen öğrencilerin tüm sosyal statü farklılıklarına karşın birbirlerine karşı geliştirdikleri arkadaşlık ve dostluk bağını ekrana getirecek. Hikâyesi ile şimdiden büyük küçük herkesin ilgisini cezbeden Tozluyaka dizisinin reytinglerinin yüksek olacağı düşünülüyor.

Tüm Başarılı İsimler Bir Arada

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

Dizinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Dolunay Soysert gibi başarılı isimlerin yanı sıra Çağla Şimşek, Kaan Miraç Sezen, Serra Pirinç, Ecem Çalhan gibi birbirinden genç ve başarılı oyuncular da yer alıyor.  Gerek sağlam oyuncu kadrosu gerekse dikkat çekici hikâyesi ile akıllara kazınacak olan Tozluyaka dizisi daha ilk bölümden itibaren sosyal medyada paylaşım rekorları kırmaya başladı. Yaz dizisi olarak başlayan ve birbirinden başarılı pek çok ismin yer aldığı projenin ne kadar süre ekranlarda kalacağı ise merak konusu.