Şevket Altuğ son hali görenleri şaşırttı! Ekranların en çok aranan simaları arasında yer alan Şevket Altuğ görenler tanıyamıyabiliyor. Bir çok dizi ve filmde rol alsa da son dizi ve filmi üzerinden zaman geçen Şevket Altuğ öldü mü yaşıyor mu bu bile merak ediliyor.

Şevket Altuğ son haliyle şaşırttı! Televizyonda bir çok dizi ve filmi ekranlara gelen, ekranlara bir dönem damga vuran Şevket Altuğ kimdir, yaşıyor mu öldü mü merak ediliyor.

Şevket Altuğ öldü mü?

Bir döneme damga vuran Şevket Altuğ sağlığı oldukça iyi. 1943 doğumlu Şevket Altuğ, 80 yaşına girmeye hazırlanıyor. Türk televizyonlarda hemen hemen hergün geçmişten bir filmi yayınlanan ünlü isim son haliyle şaşırttı.

Süper Baba ve Perihan Abla gibi dizilerden sonra en son 2022 yılında Unutma Beni dizisiyle ekranlara gelen Şevket Altuğ, 20 yıldır televizyona çıkmayınca hayranları onu merak ediyor.

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Kapıcılar Kralı, Aile Şerefi, Meraklı Köfteci, Hasip ile Nasip, Tokatçı, Yedi Bela Hüsnü, Şekerpare ve Gülen Gözler filmleriyle sinemaya da damga vuran isim çok seviliyor.

Şevkat Altuğ son hali!

20 yıldır ekranlarda görünmeyen Türkiye'nin en yetenekli ismi Şevket Altuğ gününü torunlarıyla geçirmekten çok mutlu olduğunu dile getiriyor.