Senaryosunu Barış Erdoğan ile İlker Arslan’ın kaleme aldığı Seversin dizisi hikayesi ile izleyenleri ekrana bağlamaya hazırlanıyor. Yaz dizisi olarak planlanan Seversin dizisinin konusu, oyuncu kadrosu, ne zaman ve nerede yayınlanacağı merak konusu oldu.

Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu Seversin dizisi hem hikayesi ile hem de başarılı oyuncu kadrosu ile şimdiden büyük ilgi topladı. Yaz dizisi olarak hazırlıkları yapılan Seversin dizisinin konusu merak konusu oldu. Dizisi severler dizisinin hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacağının yanında oyuncu kadrosunda yer alan ünlü isimleri de merak ediyor.

2_1280x720-139

Seversin Dizisi Konusu Ne?

Yaz sezonunda izleyici ile buluşacak olan Seversin dizisi ekranlara harika bir konu ile gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Seversin dizisi yaz aylarında izleyenleri ekranlara kilitleyeceğe benziyor. Yaz sezonu ekrana gelecek dizileri arasında gerek konusu bakımından gerekse de genç kuşak oyuncu kadrosu ile en iddialı diziler arasında yer almaya hazırlanıyor.

Senaryosunu Barış Erdoğan ile İlker Arslan’ın kaleme aldığı Seversin dizisi hikayesi ile oldukça beğenildi. Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu Seversin dizisinin İstanbul’da geçeceği biliniyor. Romantik komedi türünde olan dizinin konusu merak ediliyor. Merakla beklenen Seversin dizisinin konusu, genç ve başarılı bir sinema oyuncusu ve oyuncu olmak isteyen genç bir kız arasında gelişen olayları ele almaktadır. Dizinin yayınlanacağı gün sabırsızlıkla bekleniyor.

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

4_1280x720-115

Seversin Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kim Var, Ne Zaman ve Nerede Yayınlanacak?

Serdar Gözelekli’nin yönetmenliğini yaptığı Seversin dizisinin hazırlıkları bütün hızı ile devam ediyor. Genç ve başarılı bir sinema oyuncusu ve oyuncu olmak isteyen genç bir kız arasında gelişen olayları konu alan Seversin dizisinin oyuncu kadrosu da merak konusu oldu. Yaz dizisi olmaya hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda genç kuşak birbirinden başarılı ünlü isim yer alıyor.

Senaryosunu Barış Erdoğan ile İlker Arslan’ın kaleme aldığı Seversin dizisi oyuncu kadrosu ile de bütün ilgiyi topladı. Dizinin oyucu kadrosunda İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün başrolünü paylaştığı Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ozan Dağgez, Ergül Miray Şahin, İlkin Tüfekçi, Ceren Topçu, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Elif Çapkın, Nihayet Şahin, Halil İbrahim Kurum, Yağmur Gurur ve Ceren Taşçı gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Merakla beklenen Seversin dizisinin hem oyuncuları hem de izleyicileri dizinin yayın gününü sabırsızlıkla bekliyor.