Kanal D’ de yayınlanan ve yeni bir dizi olan Seversin dizisinin çekim yeri birçok kişi tarafından merak edilmeye başlandı.

Başrollerinde Burak Yörük ve İlayda Alişan’ın rol aldığı dizi bir romantik komedi türünde. Tolga ve Asya’nın başına gelen ilginç hikâyeler konu alınmıştır. Peki, Seversin dizisi nerede çekiliyor?  Ya da dizi uyarlama mı? İşte Seversin dizisi ile ilgili tüm merak edilenler...
Kanal D ekranlarında seyirci ile geçtiğimiz günlerde buluşan Seversin dizisi ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin çekim yeri ise ekrana geldikten sonra, merak konusu oldu. Ünlü oyuncular Burak Yörük ve İlayda Alişan’ın başrolde aldığı dizide ünlü bir oyuncuyu canlandıran Tolga ile AVM’de çalışan bir tezgâhtar olan Asya’nın tesadüfen bir araya gelmesi konu alınıyor.

Seversin Dizisi Çekim Yeri

Kanal D iç yapımların yapımını üstlendiği Seversin dizisi, ilk bölümüyle ekranlar da seyirci ile buluştu. Beğenilen dizinin çekim yeri merak edilmeye başladı. Dizide ki sahil sahnelerinin Muğla’da Ortaca -Dalyan bölgelerinde çekildiği alınan bilgiler arasında yer alıyor. Seversin dizisinin diğer sahneleri ise İstanbul’da değişik mekânlarda çekiliyor. 
Beşiktaş ve Galata gibi semtlerin tercih edildiği dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin uyarlama olmadığı da alınan bilgiler arasında yer alıyor. Yönetmeliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği dizinin senaryosunu ise Barış Erdoğan ve İlker Arslan’ın yazdığı dizi ile bölümü ile beğen topladı.

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

Seversin Dizisinin Konusu

Kanal D’de ekranlara gelen ve ilginç bir aşk hikâyesine sahip olan bir yaz dizisi olan Seversin, genç kızların sevgilisi ve hayranı olduğu oyuncu Tolga Tuna ile güzel bir kız olan Asya’nın aşk hikâyesini ele alıyor.

Dizide Tolga sohbetinde zirve yaşarken bir yandan da mutsuz genç bir aktördür, Asya ise üniversitede okumak isteyen ve AVM’de çalışan bir tezgâhtardır. Hayata çok ters yönlerden bakan bu iki gencin yolları, tesadüfler sonucu birleşince adeta iki farklı hayat da bir araya gelecektir. Asya bir anda kendini hiç de istemediği bir hayatın içinde bulurken, ünlü oyuncu Tolga ise Asya’yı ciddiye almamanın bedelini ağır ödeyecektir. Seversin dizisinde, ayrıca dizi setlerinin görünmeyen kısmının anlatmasıyla da oldukça dikkat çekici bir proje oldu.

Seversin Dizisi Oyuncu Kadrosu

Başrollerini Burak Yörük ve İlayda Alişan’ ın paylaşmış olduğu dizi de diğer oyuncu kadrosu da ünlü oyunculardan oluşuyor. Nergis Kumbasar, Zeynep Kontande, İlkin Tüfekçi, Ceren Taşçı, Miray Şahin, Yiğit Dikmen ve Elif Çapkın gibi oyuncular da dizinin kadrosunda yer alıyor. Dizi 1 Haziran saat: 20.00’ de ilk bölümü Kanal D’ d izleyici ile buluştu. Romantik komedi dizilerini sevenlerin şimdiden favorisi hâline geldi.

Seversin Dizisi Ne Anlatıyor? 

Seversin dizisi bir yaz dizisi olarak Haziran’ da ilk bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin reyting durumuna göre, devam et edip etmeyeceği yeni sezonda belli olacak.  Dizi de Burak Yörük yani Tolga karekteri, zengin ve ünlü bir aktördür. Etrafında kendisine aşık kızlarız vardır ve zirvede olsa da tatminsizlik vardır Asya ise yani İlayda Alişan tezgahtarlık yapan sade bir hayatı olan bir genç kızdır.
Birgün ikisinin yolları aniden kesişir. Asya bu durumdan pek de hoşnut olmaz. Kendini istemediği yapmacık bir hayatın içinde bulur. Dizi de Tolga’ nin annesini ise Nergis Kumbasar canlandırmıştır ve oğluna da kimseyi layık görmez. Gelecek bölümler de izleyici tarafından son derece merak edilmeye başlandı.