Fox tv'nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam dizisine Serkay Tütüncü kanı geldi! Serkay Tütüncü konuk oyuncu mu oldu? Serkay Tütüncü'den Afili Aşk dizisindeki arkadaşlarına set ziyareti devam ediyor.

FOX TV'nin başrollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisine sürpriz konuk geldi!

Son bölümlerde düşme hattına giren Aşk Mantık İntikam dizisine taze kan geldi! Eğlenceli Afili Aşk dizisinde beraber rol alan Serkay Tütüncü ve Burcu Özberk buluştu!

FEKCIqgWQAUmnrC

Son olarak Masumiyet dizisinde yer alan Serkay Tütüncü bu aralar set set geziyor. Geçtiğimiz günlerde yine Afili Aşk dizisinde beraber rol aldığı Uğur Uzunel'in Masumlar Apartmanı dizisi setine giden Serkay Tütüncü bu seferde Aşk Mantık İntikam setinde görüldü.

Şu sıralar arkadaşlarına set ziyaretleri yapan Serkay Tütüncü'nün son durağı Aşk Mantık İntikam dizisi oldu!

FEKHcGkXMAU0bUL

Geçtiğimiz senlerde Kanal D'de yayınlanan ve romanitk komedi dizilerine yeni bir solu getiren başarılı yapımlardan Afili Aşk dizisinde canlandırdığı Volkan karkateri ile çok sevile Serkay Tütüncü o dizideki arkadaşlık ortamını devam ettirenlerden. 

Afili Aşk oyuncuları Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk, Serkay Tütüncü, Uğur Uzunel, Samet Yiğiner, Taner Rumeli, Aena Tuğal'ın bir araya gelmesiyle takdir topluyor ve dizinin hayranları tarafından nostalji yapılmasına sebep oluyordu.

Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu! Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu!

burcu-serkay

Serkay Tütüncü'de bu aralar Afili Aşk dizisindeki arkadaşlarına set ziyaretlerine devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Masumlar Apartmanı setinde Uğur Uzunel'i ziyaret eden Tütüncü şimdi de Aşk Mantık İntikam dizisinde Burcu Özberk'i ziyaret etti.

burcu-ozberk-1636919242