Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, son zamanlarda yaptığı işlerinin yanında aşk hayatı ile de magazin gündemine geliyor. 29 yaşındaki güzel oyuncu Serenay Sarıkaya’nın yeni sevgilisi Umut Evirgen kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? Merak edilen soruların cevapları haberimizin detaylarında…

29 yaşındaki güzel oyuncu Serenay Sarıkaya son dönemde yaptığı işlerin yanı sıra aşk hayatı ile de magazin gündemine geliyor. Yetenekli oyuncu Serenay Sarıkaya’ nın ismi son olarak Melisa Şenolsun ve Tuba Büyüküstün gibi ünlülerle de aşk yaşayan iş insanı Umut Evirgen ile anılıyordu. Geçtiğimiz günlerde iş insanı Umut Evirgen’ in, “Evet, Serenay ile aşk yaşıyoruz” itirafından sonra ikiliden ilk fotoğraf geldi.

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

2_1280x720-32

Serenay Sarıkaya’nın Yeni Sevgilisi Umut Evirgen Kimdir?

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya özel hayatındaki gelişmeler ile magazin dünyasının gündeminden düşmüyor. Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile biten ilişkisinin ardından yeni bir aşka yelken açan Serenay Sarıkaya bu sefer de iş insanı Umut Evirgen ile aşk yaşadıkları iddia edilmişti. Ardından 32 yaşındaki işletmeci Evirgen’ in Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadıkları itirafı geldi.

32 yaşındaki iş insanı Umut Evirgen ile ismi anılan Serenay Sarıkaya geçtiğimiz eylül ayında aşk iddialarına "Yok arkadaşlar, sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia. Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım" şeklinde açıklama yaparak dedikodulara noktayı koymuştur. Ancak ünlü işletmeci Evirgen’ den gelen itiraf ile ikilinin üç aydır aşk yaşadığı öğrenildi.

29 yaşındaki güzel, yetenekli ve başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, gelecek günlerde izleyici ile buluşacak olan dijital platform Netflix yapımı Türk dizisi olan Şahmeran ile sık sık gündeme geliyor. Ancak başarılı oyuncu Sarıkaya, Burak Deniz ile beraber başrolü paylaştığı bu merak edilen projenin yanında 32 yaşındaki ünlü işletmeci Umut Evirgen ile aşk yaşadığı yönündeki iddialarla da sık sık magazin gündeminde konuşuluyor. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya her ne kadar böyle bir şey yok tarzında açıklama yapsa da geçtiğimiz günlerde Evirgen ile görüntülendi

3_1280x720-30

Umut Evirgen Nereli, Ne İş Yapıyor?

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Bergen projesinden ayrıldıktan sonra  ünlü oyuncu Burak Deniz ile beraber başrolde yer alacağı Netflix yapımı Şahmeran ile konuşuluyor. Ancak güzel oyuncu her zaman olduğu gibi özel hayatı ile de biraz daha çok konuşuluyor gibi….

Şahmeran dizisinin çekimleri için bir süredir Adana’ da olan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde Rumeli Hisarı’ nda bulunan bir balıkçıdan çıkarken sevgilisinin arabasında görüntülenmişti.

İşletmeci, senarist, yapımcı ve Türk yönetmen Umut Evirgen 26 Şubat 1990 tarihinde dünyaya gözlerini açtı. Lisans eğitimini New York’da bulunan Berkeley College’ de İşletme Anabilim dalında tamamlandı. Master eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi’ nde Sinema TV Anabilim Dalında tamamladı.

İş insanı Umut Evirgen’in ilk kısa filmi olan İyi Yemek Öldürür ile aralarında Edmonton Film Festival (Oscar Qualifying)’in de bulunduğu birçok festivale katıldı. Evrigen, ClujShorts ve Short to the Point festivallerinde En İyi Kurgu, Malatya Film Festivali’nde Jüri Özel Ödülü de aldı.

İşletmeci, senarist, yapımcı ve Türk yönetmen Umut Evirgen 2019’ da Senaristliğini yaptığı projeleri hayata geçirebilmek için Set Sanat Prodüksiyon’u oluşturdu. Ayrıca Evirgen, İlk uzun metrajlı filmi olan Ben Bir Denizim’ in hem senaristliğini hem de yönetmenliğini yaptı. Bu filmin başrollerinde Serkan Keskin, Gürberk Polat, Celil Nalçakan ve Sitare Akbaş gibi birbirinden yetenekli oyuncular yer aldı.

Ben Bir Denizim, Cinequest Film ile Creativity Festival, Crystal Palace International Film Festival, Rhode Island Film Festival ve Edmonton Film Festival’den de davet aldı ve ilk gösterimini Adana Altın Koza Film Festivali’nde yapmıştır. Burada ünlü oyuncu Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü.