Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya yeni dizi projesi ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Bir süredir televizyon ekranında yer almayan güzel oyuncu, Aile dizisinin başrolünde yer alacak. Aile dizisi ne zaman yayınlanacak? Serenay Sarıkaya hangi karakteri canlandıracak? İşte detaylar…

Show TV için Ay Yapım tarafından hazırlanacak yeni dizi projesi ortaya çıktı. İçerde, Çukur ve Üç Kuruş dizilerinin ardından Ay Yapım’ın en iddialı dizisi konumunda yer alacak. Ay Yapım’ın patronu Kerem Çatay’ın yeni dizi projesi için sektördeki en önemli oyuncular ile kontak kurduğu öğrenildi. Aile dizisi için heyecan dolu bekleyiş başladı. Aile dizisinin kadın başrol oyuncusunun Serenay Sarıkaya olacağı ileri sürüldü. Güzel oyuncunun Aile dizisinin senaryosundan çok etkilendiği haberleri geldi. Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Aile dizisi ismi ile paralel şekilde ilerleyecek. Dram türündeki dizide aile ve aşk temalarının işlenmesi bekleniyor. Çukur dizisinin yakaladığı başarıya ulaşmayı hedefleyen Ay Yapım, yeni projesi için hiçbir masraftan kaçınmayacak. Serenay Sarıkaya’nın bölüm başına istediği ücret ise dudak uçuklattı. Güzel oyuncu bölüm başına bir milyon TL talep etti. 

61eebb664e3fe011f4f76138
Serenay Sarıkaya iddialı bir proje ile geri dönecek

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?


Kıvanç Tatlıtuğ’un partnerinin kim olacağı sorusu da netlik kazanmaya başladı. Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Ay Yapım’dan teklif aldı. Serenay Sarıkaya’nın iddialı bir dizi projesi olması halinde ekrana geri dönmek istediği biliniyor. Netflix’te yayınlanacak olan Şahmaran dizisinin çekimlerine devam eden Serenay Sarıkaya’nın Ay Yapım’ın patronu Kerem Çatay ile görüştüğü öğrenildi. Mavi ve Akbank gibi firmaların reklam yıldızı olan güzel oyuncu, Aile dizisinin senaryosunu okuyarak onay verdi. Aile dizisinin oyuncu kadrosunda yer alması kesinleşen isimler ise Canan Ergüder, Emel Göksu ve Yurdaer Okur oldu.