Son zamanlarda her fırsatta evli kadınlara çatan, zinanın suç olduğunu dile getiren magazinin gözde ismi Seren Serengil hayalini anlattı. İşte Seren Serengil’in hayali ve gülmemizin nedenini anlatıyoruz.

Bir dönem Gülben Ergen’e karşılık “evli adam avcısı” yorumları ile gündeme gelen, hatta “kocama dokunma” hactackini başlatan Seren Serengil, o dönem evli olan iki erkek ile birlikteliği ile usta kalem Ali Eyüboğlu tarafından da tescillenerek gündemde bolca konuşulmuştu.

Dilan Çicek Deniz ve Kubilay Aka tatilde! Dilan Çicek Deniz ve Kubilay Aka tatilde!

Seren Serengil’in evli erkeklerle birlikte olan kadınlara karşı olan sert tutumu geçtiğimiz aylarda tekrar başlamıştı ama geçtiğimiz gün Söylemezsem Olmaz adlı programında “Biz bu programı sonlandırdıktan sonra kocaların aldattığı kadınları yakalayıp, rezil edecek bir program yapmak istiyorum” şeklinde bir cümle kurunca sosyal medyada da eski arşivlere ve haberlere yer verilerek Seren Serengil’in yaşadıklarının paylaşılması üzerine cidden yapılan esprilerle bizi de bir gülme aldı doğrusu.

13480198-728xauto-1

Tabi Seren Serengil'e hak veren de olmadı değil. Mesela programda Bircan Bali de arkadaşına hak vererek “İkinci kadınları yakalayıp rezil edeceksin, çok mantıklı. Uğur Dündar’ın Arena’sı gibi. Metres arenası.” dedi.

Ozan Kaçmaz, Cengiz İmren, Musa Aytun ve Yaşar İpek ile yaptığı evlilikler ile bilinip, magazindeki haberleri yanında usta ve değerli isim rahmetli Öztürk Serengil eşliğinde saygı gören Seren Serengil’in bu hayali gerçekleşir mi bilmiyoruz ama olursa da kesinlikle en çok yakışan isimlerden birisi elbette ki kendisi olacaktır bu kadar gayreti sonrası zira aslında güzel bir düşünce.