Oyuncu ve sunucu Seray Sever, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sevenlerini üzdü. İkiz bebeklerini kucağına almaya gün sayan Seray Sever gelen acı haber ile yıkıldı. İşte detaylar…

49 yaşındaki ünlü sunucu ve oyuncu Seray Sever sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sevenlerini üzdü. Ünlü sunucu geçtiğimiz günlerde yine sosyal medya hesabından dua istemişti. İkiz bebeklerine kavuşmak için gün sayan Seray Sever’ in aldığı kötü haber ünlü sunucuyu yıktı. Detaylar haberimizin detaylarında..

7_1280x720-19

Seray Sever’in Acı Günü!

Ünlü sunucu ve oyuncu Seray Sever’ in Bodrum’ da yaşayan babası Tamer Sever, geçtiğimiz günlerde korona virüsüne yakalanmıştı. Baba Sever, durumunun ağırlaşmasından dolayı özel bir hastaneye tedavi için kaldırıldı. Babasının hatalığından dolayı ünlü sunucu Seray Sever sosyal medya hesabından sevenlerinden babası için dua istemişti.

İkiz bebeklerine kavuşmak için gün sayan ünlü sunucu Seray Sever geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından babası için dua istemişti. 49 yaşındaki Seray Sever, aldığı kötü haber ile kahr oldu. Doğumuna sayılı günler kala böyle bir haber alması sevenlerini de oldukça üzdü. Başarılı oyuncunun sağlıklı bir şekilde ikizlerini kucağına alabilmesi için kendine dikkat etmesi son derece önemli.

9_1280x720-9

Seray Sever Dua İstemişti!

49 yaşındaki başarılı oyuncu ve sunucu Seray Sever geçtiğimiz hafta coronadan dolayı ağır hasta olan babası için dua istemişti. “Doğum günüm ilk defa mübarek Miraç Kandili’ne denk geldi. Tüm dualarım şu an hastanede entübe olarak sağlık mücadelesi veren canım babamın eskisinden de sağlıklı olarak aramıza dönmesi ve 74 yaşında heyecanla beklediği torun sevgisini yaşaması için. Rabbim sen her şeye kadirsin. Ol dersin olur. Lütfunla, kolaylıkla, sağlıkla, hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip et. Canım babamı bize ve torunlarına bağışla. Dileğim bu mübarek günde tüm hastalara şifa, dertlilere deva, dualarımızın kabulü yüce katında. Canım kocam ve ailem ve dostlarım iyi ki varsınız. Her şeyin başı sağlık. Allah’ım hepimizi her türlü hastalıktan, acıdan, kötülükten, üzüntüden, dertten korusun. Savaşlar bitsin. Maddi manevi ferahlık, bolluk bereket gelsin. İnsanların yüzü gülsün.” İfadelerini kullanmıştı.

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Ünlü oyuncu ve sunucu Seray Sever’ in ikiz bebeklerini kucağına alması için sayılı gün kaldı. Ancak başarılı sunucu Sever’ in aldığı kötü haber yıktı. Geçtiğimiz hafta coronadan kaynaklı ağır hasta olan babası için dua istemişti. Maalesef Seray Sever’ in babasından kötü haber geldi.

Başarılı sunucu Seray Sever’ in 74 yaşındaki babası Tamer Sever, corona nedeni ile hayatını kaybetti. Bir süredir hastanede entübe olan baba yoğun bakım servisinde tedavi oluyordu. Tamer Sever’ in yarın Bodrum’ da son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi. Sever’ in cenazesi yarın öğlen namazına müteakip Ortakent Kerem Aydınlar Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Ortakent Mezarlığı’ nda toprağa verilecek.

Seray Sever bugün sosyal medya hesabından babası ile fotoğrafını paylaşmış ve ünlü sanatçı Ajda Pekkan’ ın Mucize şarkısını fotoğrafa eklemişti. Seray Sever bu haber ile yıkıldı….