Fox Tv'nin yeni dizisi Senden Daha Güzel bu akşam başlıyor. Senden Daha Güzel Gülden kimdir? Gözde Kaya kimdir? Gözde Kaya nereli? Gözde Kaya kaç yaşında? Gözde Kaya ne mezunu? Gözde Kaya hangi dizilerde oynadı?

Başrollerinde Cemre Baysel ve Burak Çelik'in yer aldığı yeni yaz dizisi Senden Daha Güzel ilk bölümü ile bu akşam ekranlra geliyor.

Fox Tv'nin yeni dizisi Senden Daha Güzel bu akşam birinci bölümü ile ekranlara gelecek. Senden Daha Güzel dizisi oyuncuları şimdiden araştırılmaya başlandı.

Senden Daha Güzel dizisinde Gülden karakteri güzelliği ile merak uyandıran isimlerden biri oldu. Dizide Gülden rolünü Gözde Kaya canlandırıyor.

MV5BNWI3ODBlMDktYjU0NS00ZTE0LTlhNGMtMjZiOTM4NTNmZDk2XkEyXkFqcGdeQXVyMjI4OTg3MTc@._V1_

Peki Gözde Kaya kimdir? Gözde Kaya nereli? Gözde Kaya kaç yaşında? Gözde Kaya yer aldığı dizileri ne? Gözde Kaya ne mezunu?

Gözde Kaya Kimdir?

7 Kasım 1988 Antalya doğumludur. Yıldız Teknik Üniversitesi Birleşik Sanatlar bölümünden ve İstanbul Üniversitesi Müzikal Tiyatro bölümünden mezun olmuştur.

2011 yılında Kalbim Seni Seçti adlı dizi ile ilk kez kameralara adımını atmıştır.

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

06d9d3fb-d7fc-48a9-9d7f-637b4c533e4e

2014 yılında Sil Baştan dizisinde Maya karakterine daha sorna Rumuz Cavidan dizisinde Yeter karakterine, Çilek Kokusu dizisinde Çağla karakterine Payitaht: Abdülhamid dizisinde Hatice Sultan karakterine hayat vermiştir. Son olarak TRT'de yayınlanan Vuslat dizisinde Sultan Korkmazer ve Ramo dizisinde Nadya karakterine hayat vermiştir.