Sen Çal Kapımı dizisinin sevilen isimleri Mahkum dizisinde dahil oldu. Mahkum dizisinin kadrosu genişliyor.

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

Fox Tv'nin bir rekora imza atarak ekranlara veda eden romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı yıldızları yeni dizilerine geçmeye başladı. 

Yeni sezonda bir yandan diziler final yaparken bir yandan yeni diziler başlıyor. Onlardan biri de Fox Tv'de başlayacak olan Mahkum dizisi.

Onur Tuna'nın başrolünde yer alacağı Güney Kore uyarlaması Mahkum dizisi ekranlara yeni bir bulmaca dizisi olarak geliyor. Yargı ve Yalancı derken şimdi bir de Mahkum dizisiyle gerçek suçlu kim arayacağız. 

Mahkum dizisinin kadrosu genişlemeye devam ediyor. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Altan Gördüm, Hayal Köseoğlu ile Derya Beşerler gibi ünlü isimlerin yer alacağı Mahkum dizisine Sen Çal Kapımı dizisinin eğlenceli ismi dahil oldu.

Mahkum dizisine son olarak Sen Çal Kapımı dizisinin Engin'i Anıl İlter de dahil oldu. Anıl İlter'in dizidxe hayat vereceği karakter ise Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri Başak Gümülcinelioğlu'nun yeni dizisi Yargı'daki gibi hukukçu olacak. 

anil-ilter_16_9_1597388465

Anıl İlter Mahkum dizisinde Tahir adlı savcıya hayat verecek. Anıl İlter'in Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri Başak Gümülcinelioğlu'da Kanal D'de ekranlara gelen Yargı dizisinde Hakim karkaterine hayat veriyor.