Oyuncu ve senarist Semra Dinçer hayatını kaybetti. Kuzey Güney rolündeki anne Handan rolü ile tanınan Semra Dinçer neden öldü? Semra Dinçer kaç yaşındaydı?

Ünlü oyuncu Semra Dinçer hayatını kaybetti! Semra Dinçer'in ölüm haberi sanat dünyasını yasa boğdu! Semra Dinçer neden öldü? Semra Dinçer kaç yaşındaydı?

Bugüne kadar pek çok dizi ve filmde yer alan Semra Dinçer'den kötü haber geldi. Semra Dinçer hayatını kaybetti. Semra Dinçer neden öldü?

Haluk Levent, Semra Dinçer'in ölüm haberini "Sayısız operasyon yaptırıldı ama olmadı" diyerek duyurdu..

Kuzey Güney dizisindeki Handan Tekinoğlu rolü ile tanınan Semra Dinçer hayatını kaybetti. Semra Dinçer son olarak Kırmızı Oda dizisinde Hikmet rolünü canlandırmıştı..Kuzey Güney'in annesi olarak tanınan Semra Dinçer hasta mıydı?

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

SEMRA DİNÇER KİMDİR?

25 Temmuz 1965 Ankara doğumludur. Oyunculuğun yanı sıra senaryo yazarıdır. Semra Dinçer, 56 yaşında hayatını kaybetti. Semra Dinçer'in bir süredir kanserle mücadele ettiği biliniyordu.

Haluk Levent Twitter hesabından "Akciğer kanseriydi. 2 yıl öncesinden itibaren Ahbaplar ilgilendi. İsmini vermedik. Sadece S.D olarak yazmıştık. Hayırseverler tarafından 2 kez ev tutuldu sayısız operasyon yaptırıldı. Ama olmadı. Oyuncu Semra Dinçer ablamızı az önce kaybettik. Sevenlerinin başı sağ olsun." diye duyurdu.