Şimdiye kadar pek çok çeşitli rol ile izleyici karşısına çıkmış olan başarılı oyuncu Selin Yeninci tv8'in Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde rol aldı.

Göstermiş olduğu performansı ile hayranlarını bir kez daha kendisine hayran bırakmış durumda. Yönetmen olan Emin Alper'i Kurak Günler adlı filminde de rol üstlenen başarılı oyuncu filmin Canses film festivalindeki gösterimine katılım sağlamak için gittiği Canses'ten döndüğünde ve daha ayağının tozu bile gitmeden Hürriyet gazetesinde Hakan Gence'ye bir röportaj vermiş oldu.

Ekranlarda yer alan güzellik algısı ile alakalı konuşma gerçekleştiren başarılı oyuncu bu sektörde kadınlara yapmış olduğu en büyük şey gençlik ve güzellik baskısı olduğunu ifade etti. Kadın oyuncuların çok güzel, en popüler olanı ve en genç oldukları zaman çok iş yaptırdıklarına değindi.

Belli bir yaş üzeri çalışan kadın oyuncunun sektörde yok denecek kadar az bulunduğunu ifade eden başarılı oyuncu bu durum Hollywood'da da bu şekilde gerçekleşiyor. Okumuş olan kendini varlığını, geliştirme yönünde çaba gösterirken git gide sadeleşmek ile alakalı olan bir kadın oyuncu olarak dile getirmiyorum ya da bu durumu değiştirmeye ve dediğim gibi kırmaya başlamış durumdayım. 4-5 yıldır gerçekleşen bir şey bu. Ben bu durumun üzerine düşünmeye başlamış durumdayım diye ifade etti.

Selin Yeninci Güzellik Algısını Kırmayı Hedefliyor

Güzellik algısını kırmak için bir tek yol olduğunu ifade eden başarılı oyuncu işinde çok iyi olmakla ve bu şekilde devam etmekle mümkün olacağına dikkat çekti. İşinde çok iyi olursan hiç kimse senin kaşınla gözünle alakadar olmaz. Çünkü güzellik belli bir yere kadar sana eşlik eder Belli bir yerden sonra geçicidir her şey gibi diyerek izleyicilerin zaten başka başka özelliklere yöneldiğini ve samimiyet gerçek duyguları ekranlarda görmek istediğini yalanı izlemek istemediğini ilave etti. Gelince sözlerine şu şekilde devam etti o yüzden benim ilk amacım kimseyi hiçbir şekilde kandırmamak ve karakterin hepsi samimi olmasına olanak sağlamak şeklinde devam etmiş bulunuyor.

Başarılı oyuncu kendinde en ayrıcalıklı olan ve ayrıcalıklı bulduğu yerin ise kalbi olduğunu belirtti. Ben kendi kalbimi Kendi düşüncelerimi çok seviyorum iyi kalpli biri olduğumu düşünüyorum. Bazen hissetmiş olduğum şeyleri yakalıyorum ve yaşamış olduğum bütün bu güzel hisler için kendim ile gurur duyuyorum diye ifadelerini kullandı.

Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı! Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı!

Başarılı Oyuncunun Güzellikle İlgili Düşünceleri

Güzelliğin görsellik ile değil davranış ve başarı ile yansıması gerektiğini savunan başarılı oyuncu kalbinin temiz olduğunu ifade etti. Selin gelince ile yapılmış olan röportajda güzelliğin geçici olduğunu zaten günümüz izleyici kitlesi güzelliğe artık önem vermediğini savundu. Davranış ile izleyicilerin gönlünde olmayı isteyen başarılı oyuncu Selin yenince çok iyi bir yerde bulunursan hiç kimse senin Kaş ve göz gibi detaylar ile alakadar olmayacağını belirtti. Oyuncu Kendinde olan en ayırıcı özellik olarak kalbinin temiz olduğunu belirtti.

Başarılı oyuncunun yer aldığı annenin sırrıdır çocuk dizisinde sergilediği başarılı performans ile izleyicileri ve hayranlarını bir kez daha kendine hayran bırakmış durumda. Sektörde güzellik algısı olarak görsellik değil işinde başarının vermiş olduğu güzellik olması gerektiğini savunan Selin Yeninci tv8'in ekranlarında yayınlanmış olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde göstermiş olduğu başarı ile adından söz ettirdi. Güzel oyuncu bu sözleri ile sektörde yer alan güzellik algısını kırmış olduğunu ifade etti. Deneyimle oyuncu amacı ve birinci hedefi hiç kimseyi kandırmamak ve üstlenmiş olduğu karakterin hep dostça olmasını sağlamak biçiminde olduğunu ifade etti.