TRT 1 ekranlarının en çok sevilen ve izlenen dizileri arasında yer alan Gönül Dağı dizisinde başrol oyuncu olan Berk Atan ve eski spor spikeri sevgilisi Selin Yağcıoğlu hayranlarını üzecek haber magazin gündemine bomba gibi düştü. Selin Yağcıoğlu’nun ne açıklama yaptığı merak konusu oldu.

30 yaşındaki ünlü oyuncu Berk Atan, TRT 1 ekranlarının en çok sevilen dizileri arasında yer alan Gönül Dağı dizisinde ki performansı ile izleyenleri kendine hayran bırakmayı başarmıştı. Başarılı oyuncu Berk Atan ve eski spor spikeri Selin Yağcıoğlu hayranlarını üzecek gelişme yaşandı.

7_1280x720-18

Selin Yağcıoğlu ve Berk Atan İlişkisinde Şok Eden Gelişme!

Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban ayrılmıyor! Özgür Ozan açıkladı Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban ayrılmıyor! Özgür Ozan açıkladı

2012 yılında Best Model birincisi olan Berk Atan daha sonra oyunculuk yaptı. Birçok film ve dizide başrol oyuncusu olan Berk Atan ve eski spor spikeri Selin Yağcıoğlu geçtiğimiz yıl yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü çift sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşım ile birlikteliklerini ilan etmişti. İkilinin mutlu bir beraberliği olmasının yanında her ilişkide olduğu gibi bazı dönemlerde krizler yaşadıkları da bir gerçek.

Geçtiğimiz yıl yeni bir aşka yelken açan ünlü oyuncu Berk Atan ve sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu sevenlerini üzen bir gelişme yaşandı. Ünlü çift aşklarını bir dargın bir barışık bir şekilde yaşamaya devam ediyordu. Öte taraftan ikilinin son zamanlarda birbirini sosyal medya hesaplarından paylaşmadıkları da sevenlerinin dikkatinden geçmedi. Acaba neler oluyordu, ikilinin hayranları merakla gelen açıklamayı bekliyordu. Eski spor spikeri Selin Yağcıoğlu beklenen açıklamayı yaptı.

5_1280x720-63

Selin Yağcıoğlu’dan Açıklama Geldi!

Eski başarılı spor spikeri Selin Yağcıoğlu ve yakışıklı oyunu Berk Atan geçtiğimiz yıl sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşım ile aşklarını ilan etmişti. Ünlü çift bir dargın bir barışık şekilde ilişkilerini yürütüyordu. Yaz aylarında Çeşme’ de tatil yapan ikili burada evlenme kararı almıştı. Atan’ ın evlenme teklifine evet diyen Yağcıoğlu tektaşını parmağına takmıştı. Ancak kısa bir süre sonra ikiliden ayrılık haberleri gelmişti. Ünlü çift sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklama ile ilişkilerini bitirdiklerini ilan etmişti.

Atan ve Yağcıoğlu arasındaki ayrılık fazla uzun sürmemişti. Eylül ayında Atan’ ın doğum gününde çift yeniden bir araya geldi. Yağcıoğlu, sevgilisine doğum günü partisi düzenlemiş ve sosyal medya hesabından sevenleri ile o anları paylaşmıştı. Sevgilisi Berk Atan ise fotoğrafa “çok seviyorum” yorumunu yapmıştı.

Ünlü çift Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu yeniden barışıp ilişkilerine ikinci bir şans vermişlerdi. Ancak tekrardan ikilinin sevenlerini üzecek bir gelişme yaşandı. Ünlü fenomen Selin Yağcıoğlu ile ünlü oyuncu Berk Atan çifti ilişkilerini bitirdi. Instagram hesabından takipçilerinin sorularını cevaplayan ünlü fenomen Selin Yağcıoğlu, “bir senelik beraberliğimizi geçtiğimiz haftalarda sonlandırdık. Çok soru gelmiş, toplu yanıt olsun” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu Berk Atan cephesinde ise konu ile ilgili olarak herhangi bir açıklama yapılmadı.