Berk Atan ile yaşadığı aşk ile gündemde olan Selin Yağcıoğlu kimdir? Selin Yağcıoğlu nereli? Selin Yağcıoğlu hangi okuldan mezun? Selin Yağcıoğlu çocuğu var mı? Selin Yağcıoğlu çocuğu kimden?

Selin Yağcıoğlu kimdir? Selin Yağcıoğlu nereli? Selin Yağcıoğlu kaç yaşında? Selin Yağcıoğlu boyu kaç? Selin Yağcıoğlu kaç kilo? Selin Yağcıoğlu hangi okuldan mezun? Selin Yağcıoğlu ne mezunu? Selin Yağcıoğlu çocuğunun babası kim?

Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu! Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu!

Selin Yağcıoğlu ile Berk Atan'ın ilişkisi sonrası gözler Selin Yağcıoğlu'ya çevrildi. Bir barışık bir dargın ilişki yaşayan çift son olarak yeniden barıştı. 

Selin Yağcıoğlu kimdir merak edildi. Selin Yağcıoğlu sosyal medya hesabı ne? Selin Yağcıoğlu kaç takipçisi var? Selin Yağcıoğlu kimdir? Selin Yağcıoğlu nereli? Selin Yağcıoğlu annesi kim? Selin Yağcıoğlu babası kim? Selin Yağcıoğlu zengin mi? Selin Yağcıoğlu ailesi kim?

Selin Yağcıoğlu Kimdir?

Selin Yağcıoğlu 15 Kasım 1990'da İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Trabzonludur. 31 yaşında olan Selin Yağcıoğlu İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur.

Aslen Trabzonlu çeşitli kanallarda spor spikerliği yapmıştır. Selin Yağcıoğlu şuan sosyal medya fenomeni olarak influencer olarak tanınmaktadır. 

Selin Yağcıoğlu'nun Gökhan Balarısı ile evliliğinden 2019 yılında doğan 2 yaşında Su adında bir kızı vardır.

31 yaşındaki Selin Yağcıoğlu 1.69 cm boyunda ve 50 kilodur.

Selin Yağcıoğlu'nun Instagram'da 650 bin takipçisi Youtube'da ise 221 bin abonesi vardır.