Show TV'de yayınlanan Bir Başka Güzel programı final yapıyor. Selin Ciğerci'nin programı neden final yapıyor merak edildi. Selin Ciğerci'nin Bir Başka Güzel programı niye bitiyor? Selin Ciğerci'nin programı final mi yapıyor?

Modacı Raşit Bağzıbağlı, iş kadını Bige Daruga Çalışkan ve sosyal medya fenomeni Selin Cigerci'nin jüri koltuğunda oturduğu Bir Başka Güzel adlı gündüz kuşağı programı final yapıyor. Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Bir Başka Güzel adlı programın erken final yapması ise izleyenlerin kafasında soru işaretleri uyandırdı. Selin Ciğerci'nin jüri koltuğunda oturduğu Bir Başka Güzel neden final yapıyor sorusu soruluyor. Bir Başka Güzel neden final yapıyor, bitiyor?

kako-z38sygyvSB8NTKkO

Selin Ciğerci'nin Programı Bitiyor Mu? Neden Bitiyor?

Sosyal medya fenoemni ve iş kadını olan Selin Ciğerci, internet ünlülüğünden sonra tv ünlülüğüne de geçiş yaptı. Televizyon ekranların ahafta içi her gün gelmeye devam eden Bir Başka Güzel programında jüri üyeliği yapan Selin Ciğerci'nin jüri üyeliği yaptığı gündüz kuşağı programı fin al yapacağını duyurdu. Show TV ekranlarında yayınlanan ve izleyicisi ile bukuşan Bir Başka Güzel programının bu hafta final bölümünü yayınlayarak ekranlara veda edeceği duyuruldu.

Selin Ciğerci'nin yanı sıra Raşit Bağzıbağlı ve Bige Daruga Çalışkan gibi başarılı isimlerin de yer aldığı Bir Başka Güzel programının final bölümünü yayınlayacağını duyurdu. Bir Başka Güzel'in final yapacağını duyanlar araştırmalara başladı. Bir Başka Güzel programı neden final yapıyor, niye bitiyor sorusu gündeme gelmeye başladı. Peki, Selin Ciğerci'nin programı Bir Başka Güzel neden final yapıyor? Neden bitiyor?

kako-nH2sybFVLrgyeiqC

Selin Ciğerci'nin Programı Bir Başka Güzel Neden Final Yapıyor?

37 yaşındaki başarılı iş insanı ve sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, tv hayatına Bir Başka Güzel adlı program ile geçiş yaptı. Televizyon ekranlarında sevenleri ve izleyicisi ile buluşmaya başlayan Selin Ciğerci'nin programının final yapacağı açıklandı. Selin Ciğerci'nin programı Bir Başka Güzel neden final yapıyor merak edildi. Peki, Selin Ciğerci'nin programı neden bitiyor? İzlenmedi mi?

Selin Ciğerci'nin de jüri koltuğunda oturduğu Bir Başka Güzel programı final yaptığını duyurdu. Bir Başka Güzel neden final yapıyor sorusuna cevap aranıyor. Selin Ciğerci'nin programı Bir Başka Güzel'in final yapıp bitme sebebi ise diğer pek çok yapımla aynı neden oldu. Beklenen izlenme oranlarının karşılanmaması pek çok dizi ve programın final yapmasına neden oluyor. Bir Başka Güzel adlı programda bu konuda nasibini aldı. Bir Başka Güzel'in bitme sebebi düşük reytingler oldu. Düşük reyting alan ve beklentiyi karşılamayan Bir Başka Güzel adlı program, izlenmediği için bitiyor. Bir Başka Güzel programı 13 Eylül 2021'de başlamıştı.

kako-DoPzuMCEwFqsM7qm

Selin Ciğerci Kimdir?

Şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan ve final kararı alan Bir Başka Güzel adlı programda jüri üyeliği yapan Selin Ciğerci'nin kim olduğu da merak edilenler arasındadır. Selin Ciğerci, 1984 yılında İstanbul'da doğmuştur. 37 yaşında olan Selin Ciğerci, Konyalıdır. Selin Ciğerci'nin babası Konyalı, annesi Kastamonuludur. 2017'lerin ortalarından bu yana pop müzik alanında çalışmalar yapan Selin Ciğerci, iş kadını ve sosyal medya fenomenidir. İnternet ünlüsü olan Selin Ciğerci, televizyon ekranlarına da çıkmaya başlamıştır.

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

Selin Ciğerci, 2019 yılında futbolcu Gökhan Çıra ile dünya evine girmiştir. 2019 yılında evlenen Selin Ciğerci geçtiğimiz aylarda eşi Gökhan Çıra ile boşanmıştır. Selin Ciğerci'nin kendisine ait "Selin Beauty" adında bir kozmetik ürün markası bulunmaktadır. Selin Ciğerci transseksüeldir.