2019 senesinde dünya evine giren Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çiftinin boşanacağı haberi magazin gündemini sarstı.

Sosyal medyada evliliklerinde yaşanmış olan olaylarla anılan, Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti, haklarında ortaya atılan iddialara henüz cevap vermedi.

Hadise ve Hakim Ziyech sevgili mi? Hadise ve Hakim Ziyech sevgili mi?

Gökhan Çıra ve sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, Cuma günü Beykoz adliyesinde boşanacaklarına dair ortaya atılan iddialarla alakalı sessizliklerini korumayı tercih ediyor.  Çıkan haberlere göre sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti, Cuma günü Beykoz Adliyesi'nde evliliklerini sonlandıracaklar.

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra Boşanıyor Mu?

Cinsiyet değişikliği yapan  Selin Ciğerci ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Ciğerci, bir zaman sonra eski futbolcu Gökhan Çıra ile aşk yaşamaya başlamıştı. Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti, evlilik kararı aldıktan sonra ani bir şekilde yaşadıkları tartışma sonucunda ayrılmış, sonrasında ise ani bir karar ile barışarak  evlenmişlerdi. Evlilikleri süresince sık sık çirkin  haberlerle yüz yüze kalan çift, bu kez bir boşanma iddiasıyla gündeme geldi. Çıkan haberlere göre sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti, Cuma günü Beykoz Adliyesi'nde evliliklerini sonlandıracaklar.

Selin Ciğerci Neden Boşanıyor?

Geçmişte birçok kere ihanet iddialarıyla gündeme gelen Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti, defalarca çirkin hakaretlere uğramıştı. Ancak  çift bu çirkin hakarete rağmen her defasında el ele pozları ile cevap verdiler. Ancak bu kez, çiftin Cuma günü Beykoz Adliyesi'nde boşanacağı haberi, gündeme bomba gibi  düştü. Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra,  iddialara yönelik herhangi bir açıklama yapmazken,  boşanma sebepleri de şu anlık gizemini koruyor.

 Boşanma Sebebi İhanet mi ?

 Gökhan Çıra'nın, Selin Ciğerci ile evliliği sırasında, Survivor eski yarışmacılarından, Melisa Emirbayer ile aşk yaşamış olduğu iddia edilmişti. Selin Ciğerci ve Melisa Emirbayer, Instagram’dan açtıkları canlı yayınla iddiaları yalansalarda, Ciğerci ve Emirbayer ikilisinin şüpheli tavırları, dikkat çekmişti.