Selahattin Paşalı, Aşk 101 ve Kulüp dizilerindeki başarılı performansı ile dikkat çekti. Sevilen oyuncu yeni sezonda televizyon ekranına geri dönüyor. Peki, Selahattin Paşalı’nın yeni dizisi hangisi olacak? Selahattin Paşalı’nın dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

Selahattin Paşalı, son dönemin en popüler oyuncuları arasında yer alıyor. 59. Altın Portakal Film Festivali’nde en iyi erkek oyuncu ödülünü alan aktör, Kurak filmindeki performansı ile kariyerinde önemli bir noktaya ulaştı. Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisi ile çıkış yakaladı. Hazal Kaya ile birlikte başrollerini paylaştığı Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi ile hayran kitlesinin genişlemesini sağladı. Selahattin Paşalı’nın hayranları ne zaman televizyonda yer alacağı sorusunun yanıtını heyecanla takip ediliyordu. OGM Pictures ile anlaşma sağlayan Selahattin Paşalı yeni sezonda ekrana dönüyor. Star TV’de yayınlanacak olan Ömer dizisinin başrolünde karşımıza çıkacak. 

kapak_182608

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Ömer dizisi ne zaman başlayacak?

Netflix’te yayınlanan Shtisel dizisinin uyarlama versiyonu olacak olan Ömer dizisi için çalışmalar devam ediyor. OGM Pictures’in yapımcılığını üstlendiği dizinin Kasım ayı içerisinde ekrana gelmesi planlanıyor. Öyle ki dizinin yayın günü bile belirlendi. Salı akşamları yayınlanacak olan Ömer dizisinde Selahattin Paşalı’yı hiç görmediğimiz bir karakteri canlandırırken izleme fırsatı yakalayacağız. Shtisel dizisinde Yahudi bir ailenin hikayesi anlatılıyor. Ömer dizisinde ise Müslüman bir ailenin hikayesi işlenecek. Ömer dizisinin yönetmen koltuğunda ise Cem Karcı oturacak. Son olarak Kırmızı Oda dizisine yönetmenlik eden Cem Karcı’nın yeni dizisi için çok heyecanlı olduğu ve İstanbul’un mistik mekanlarını ziyaret ettiği öğrenildi. Ömer dizisinde Selahattin Paşalı’nın partnerinin kim olacağı da merak konusu haline geldi. Henüz net bir isimle anlaşma sağlanmadığı ileri sürüldü. Lakin, yapımcı firmanın daha önce adı duyulmamış bir oyuncu ile el sıkışmak istediği de biliniyor.