Heyecanla beklenen Selahaddin Eyyubi dizisi için geri sayım başladı. İlhan Şen’in başrolünde yer alacağı Selahaddin Eyyubi dizisinin oyuncu kadrosunda hangi isimler bulunuyor? İlhan Şen’in yeni partneri kim olacak? Selahaddin Eyyubi dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

Akli Film ve Ansari Shah Film’in ortak yapımcılığını üstlendiği Selahaddin Eyyubi dizisi için hazırlıklar hız kazandı. Bein Connect ekranında yayınlanacak olan dizinin başrolünde İlhan Şen yer alacak. İslam dünyasının en önemli liderleri arasında yer alan Selahaddin Eyyubi’nin savaş meydanındaki cesareti ve özel hayatındaki ilişkilerinin anlatılacağı dizi merakla bekleniyor. Sadece ülkemizde değil, uluslararası arenada da ses getirmesi beklenen Selahaddin Eyyubi dizisi için yapımcı firmalar hiçbir masraftan kaçınmıyor. İstanbul’da gerçekleştirilen dizi çekimleri için özel olarak plato kuruldu. Devasa boyutlardaki platoda dönemin ruhuna uygun şekilde çekimler yapılmaya başlandı. Selahaddin Eyyubi dizisinin yönetmen koltuğunda ise Burak Müjdeci yer alıyor. Son olarak Teşlikat dizisinin yönetmenliğini üstlenen Burak Müjdeci, Selahaddin Eyyubi dizi için Teşkilat’tan ayrılma kararı verdi. 

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

indir-8
Selahaddin Eyyubi dizisinin kadın başrolü


Türk ve Pakistan ortak yapımı dizinin kadın başrol oyuncusunun kim olacağı ise merak konusu haline geldi. Akli Film tarafından kadın başrol oyuncusunun Gülsüm Ali olacağı açıklanmıştı. Lakin, cast çalışmaları devam ederken değişiklik yapılmasına karar verildi. İsmi duyulmayan bir oyuncunun kadın başrol olarak tercih edilmesi bekleniyor. Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Meryem Uzerli’nin yarattığı etkinin bir benzerini hedefleyen yapımcı firmalar arayışlarını nihayet sonlandırdı. Başrol oyuncusunun ismi sır gibi saklanıyor. Selahaddin Eyyubi dizisinin oyuncu kadrosuna son katılan isim ise Doğan Bayraktar oldu. Bein Connect ile birlikte Pakistan’daki özel bir televizyon kanalında da yayınlanması planlanan dizinin 4 sezon sürmesine karar verildi. Selahaddin Eyyubi dizisinin Ocak ayında yayınlanması bekleniyor.