TRT 1 ekranları içerisinde yayın hayatını sürdüren Seksenler dizisi tam 10 sezondur seyircilere sunulmaktadır.

Bu 10 sezon içerisinde gerçekten önemli başarılara ve önemli büyük bir kitleye sahip olmuştur. Ancak bu dizinin artık final olacak mı sorusuna kesin bir cevap gelmiş olabilir.

Seksenler Filmi Şok Ederken Herkes Meraklandı

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Seksenler dizisinin yapımcılığını çok önemli bir yapım şirketi olan MinT Motion Pictures'ın üstlendiği  bilinmektedir.  Seksenler dizisinin ilk bölümünü 24 Ocak 2012 tarihinde TRT 1 ekranlarında yayınlandığı bilinmekte. Bu kadar uzun süren bir dizinin final yapması hayran kitlesini oldukça üzmüş gözüküyor. Fakat bu kararın net olup olmadığı hakkında kimse bir şey söylemiyor.  Seksenler dizisi final mi yapıyor sorusuna dizi severler gündem konusu olarak kendi hayatlarına yön edilmiş ve konuyla İlgili ilk açıklama başarılı isim Birol Güven’ den geldi.

Seksenler Dizisinin Yapımcısından Önemli Açıklamalar

Seksenler dizisinin başrollerinde gerçekten çok önemli isimler yer aldığından da ötürü bu dizi belki bu kadar uzun soluklu bir dizi haline gelmiştir. Ancak 10 sezondur ekranlarda süren dizi artık TRT 1 ekranlarına veda mı edecek sorusu gerçekten çok merak edilen bir konu olmuştur. Aslında TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına gösterim olarak çıkan Seksenler dizisi  son bölümünde gelişen olaylar ile birlikte seyircilerin kafasında final kararı mı alındı gibi sorular sorulmakta. Bu sorunun cevabı nedir?

TRT 1'in resmi Twitter hesabından paylaşılan bir gönderi de şu sözler yazılmıştır ‘’ Gülümseten hatıraları ekranlara taşıyan dizimiz siz değerli izleyicilerimizin güzel hatıralarında yer alması temennisiyle… Tüm izleyicilerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizle…’’ şeklinde önemli bir açıklama yapmış  ve bunun ardından seksenler dizisinin yapımcısı bu tweet’ e şu şekilde yanıt vermiş ‘’ Teşekkür etmemiz gereken o kadar çok insan var ki , bu tweet yetmez ama en büyük teşekkürümüz tabi ki bizi 10 senedir yalnız bırakmayan siz değerli seyircilerimize.’’ Diyerek üzücü bir veda ve minnet dolu bir açıklama yapmıştır.

 Seksenler Dizisi Neden Final Kararı Aldı?

Seksenler dizisi TRT 1 ekranlarında yayınlanan çok uzun soluklu ve gerçekten izlerken nefes kesen bir dizi olmuştur. Fakat dizi yapımcıları final kararı almış bu haber dizinin 10 yıldır oluşan hayran kitlesini  gerçekten çok üzmüştür. Seksenler dizisi 10 Haziran Cuma akşamı yayın tarihine girerek son bölümünü yayınlayarak dizi ekranlarına artık sonsuz bir şekilde bir veda gerçekleştirmiş ve alınan reyting sonuçları nedeniyle dizinin sona ermesi kararı alındı. 

Ancak dizinin yapımcısı olan Birol Güven TRT 1 ekranlarından kopmayarak  mükemmel bir benzerlik olacak yeni bir proje ile tekrardan gündeme gelecek.  Bu dizinin  veya programın kadrosunda Ahmet Kayaseken, Gizem Sevim, Asuman Dabak, Eylük Öztürk ve Neslihan Yeldan gibi önemli isimler yer alacak.  Bu muhteşem dizinin kadrosunda çok önemli karakterler de bulunacaktır. Ve bu dizi daha yayınlanmadan bile şu an itibariyle büyük bir heyecan ile beklenmektedir. Bu yeni dizinin de Seksenler dizisi gibi çok uzun soluklu bir dizi olacağı düşünülmektedir. 

Seksenler Dizisi Oyuncuları Kadrosu

Seksenler dizisinin muhteşem oyuncu kadrosunda; Rasim Öztekin-Fehmi, Şoray Uzun-Ahmet, Vural Çelik-Dümbüllü Niyazi, İlker Ayrık-Çağatay, Serhat Kılıç-Ergun Plak, Ayşe Tolga-Gülden, Pelin Akil-Seçil, Mehmet Elmas-46 lık Basri, Hacı Ali Konuk-Bekçi Bekir gibi önemli isimlerdir. Yıllardır büyük ilgi gören dizi maalesef aldığı final kararı ile izleyicisini üzdü.