Son günlerde magazin gündeminden düşmeyen Seda Sayan ve Çağlar Ökten aşkı sonunda canlı yayında açıklandı. Ünlü şarkıcı Seda Sayan canlı yayında Çağlar Ökten’e aşkını itiraf etti. İşte detaylar…

Günlerdir magazin gündeminde olan Seda Sayan ve Çağlar Ökten aşkı sonunda canlı yayında açıklandı. 59 yaşındaki güzel şarkıcı Seda Sayan sevgilisi Çağlar Ökten’e olan aşkını canlı yayında itiraf etti. Hiç beklemediği bir anda sıcacık samimi ve net bir evlilik teklifi aldığını anlatan ünlü şarkıcı Seda Sayan hayatının en mutlu anlarını yaşadığını ifade etti. Sevgilisi Ökten’in sürprizine canlı yayında cevap veren başarılı şarkıcı Seda Sayan yedinci evliliğine adım atıyor...

2_1280x720-120

Seda Sayan Canlı Yayında Açıkladı!

Ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın evlilik kararı gündeme bomba gibi düştü. 59 yaşındaki Seda Sayan evlilikleri ile de gündemde yer almaya devam ediyor. Altı defa nikah masasına oturan Seda Sayan’ın ilk evliliğini 1987 yılında Sarıyerli futbolcu Rıdvan Kılıç ile gizli bir evlilik yapması ile oldu. Altı yıl süren birliktelik sonunda gelen bu evlilik tekrardan gizli bir şekilde altı ayda bitti. Sayan, ikinci evliliğini 1990 yılında Beşiktaş’ın eski futbolcularından Sinan Engin ile yaptı. Bu dönemde Sayan, eşinin izin vermemesinden dolayı sahneye çıkmamıştı. Bu evlilikten Oğulcan adında bir oğlu dünyaya geldi ve 1995 yılında bu evliliği de bitti.

Seda Sayan’ın üçüncü evliliği kurye hayranı Soner ile Eylül 1998’de evlenip, Ocak 1999’da boşandı. Dördüncü evliliği Tuncay Kıratlı ile yapan Seda Sayan Nisan 2000’de evlenip 2001’ de boşandı. Aradığı mutluluğu bir türlü yakalayamayan Seda Sayan daha sonra Gökhan Şükür ile evlendi ancak bu evliliği de uzun sürmedi. Sayan bir dönem Mahsum Kırmızıgül ile üç yıl aşk yaşadı ancak bu ilişki evliliğe gitmedi. Öte taraftan Sayan, Nihat Doğan ile de aşk yaşadı. Seda Sayan en son Onur Şan ile evlenmişti ve bu evliliği de ayrılık ile bitmişti.

5_1280x720-70

Seda Sayan ve Çağlar Ökten Evleniyor!

Seda Sayan ile beraber sahne aldığı kendisinden 25 yaş küçük şarkıcı Çağlar Ökten arasında yakınlaşma olduğu uzun zaman konuşuluyordu. Ökten’in 14 Şubat 2022 tarihinde Beyoğlu’nda olan Süreyya Teras adlı mekanda sahne aldıktan hemen sonra cebindeki tektaşı çıkararak Sayan’a evlilik teklifi ettiği söylenmişti. Aşk haberlerini sürekli yalanlayan Seda, “aşk yok, iş var” demişti. Sayan sonunda itiraf etti.

Seda Sayan evlilik sorunlarına, “Teklif aldığım doğru, Çağlar daha önce 1 evlilik yapmış 11 yaşında bir oğlu var, şu an her şey yolunda gidiyor çok iyi anlaştığımız kesin, hayırlısı” yanıtını verdi. Ayrıca Sayan geçtiğimiz günlerde, “Çocuğumun babası hariç geri kalan evliliklerimi saymıyorum. Evlenecek zaman tam bu zamanmış. Daha dinginleştim, şimdi yanımda biri olsun isterdim” demişti.

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Günlerdir magazin gündeminde yer alan Seda Sayan ve Çağlar Ökten aşkı canlı yayında açıklandı. Sayan, Ökten’e olan aşkını itiraf etti. Ünlü şarkıcı Seda Sayan, “Evet, Çağlar Ökten’ den 14 Şubat’ta evlilik teklifi aldım. İnşallah sonsuza dek evet! Bu aşka siz de şahitsiniz” şeklinde açıklama yaptı. Ayrıca güzel şarkıcı Seda Sayan, Çağlar Ökten’e çok aşık olduğunu, hayatının en mutlu anlarını yaşadığını da itiraf etti. Şarkıcı Çağlar Ökten, sevgilisi Sayan’ın aşk itiraflarından sonra bir şarkı ile seslenmek istediğini söyledi. Ökten, Sayan’a sanatçı İrem Derici’den Kalbimin Tek Sahibi şarkısını söyledi.

Güzel şarkıcı Seda Sayan şimdiden Çağlar Ökten’in annesine kayınvalidem diye hitap ettiği görüldü. Öte taraftan Sayan, Çağlar’ın eğitimli ve çok düzgün biri olduğunu da söyledi. Sözlerine bu aşkın kendisine çok iyi geldiğini, hayatının çok doğru zamanında Çağlar’ ı tanıdığını şeklinde devam etti.