Ünlü şarkıcı Seda Sayan ile sevgilisi Çağlar Ökten Swiss Otel The Bosphourus’da Beşiktaş Belediyesi Nikah Dairesi Başkanı Osman Kurtoğlu’nun kıydığı nikah ile evlendiler.

59 yaşındaki ünlü şarkıcı Seda Sayan ile 33 yaşındaki Çağlar Ökten Swiss Otel The Bosphourus’da Beşiktaş Belediyesi nikah dairesi başkanı Osman Kurtoğlu’nun gerçekleştirdiği nikah ile dünya evine girdiler. Ökten ve Sayan çifti nikahı 7 Mayıs tarihinde Prag’da kıymayı planlamıştı ancak vizede yaşanan sıkıntıdan dolayı İstanbul’da gerçekleştirdi. Ünlü şarkıcı yedinci kez nikah masasına oturdu.

3_1280x720-111

Seda Sayan 7.Kez Evlendi!

Ünlü şarkıcı Seda Sayan 6 defa nikah masasına oturmuştu. 1987 yılında Sarıyerli futbolcu Rıdvan Kılıç ile gizli bir evlilik gerçekleştirdi. Altı yıl boyunca evli kalan çift yine gizli bir şekilde ve altı ayda bitti. Ünlü şarkıcı Seda Sayan ikinci evliliğini 1990 yılında Beşiktaş’ın eski futbolcularından Sinan Engin ile gerçekleştirdi. Engin’in eşi Sayan’a izin vermemesinden dolayı sahne çalışmalarını bırakmıştı. Bu evlilikten Oğulcan adında bir oğlu oldu. Ancak 1995 yılında bu evlilik de bitti.

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

59 yaşındaki ünlü sanatçı Seda Sayan üçüncü evliliğini trafikte karşılaştığı kurye Soner Yapcacık ile sürpriz bir evlilik yaptı. Çift trafikte kırmızı ışık yanınca tanışmıştı. Yapcacık, Sayan’ın yanına giderek “sizin hayranınızım” demişti. Bu şekilde başlayan arkadaşlık nikah masasında son bulmuştu. Düğün de Yapcacık’ın köyünde yapılmıştı. Ancak Eylül 1998 tarihinde evlenen çift Ocak 1999 tarihinde boşandı. Sayan’ın dördüncü evliliği Tuncay Kıratlı ile yaptı. Sayan ve Kıratlı çifti Nisan 2000 tarihinde nikah masasına oturdu ancak 2001 yılında boşandı.

Sayan beşinci evliliğini Gökhan Şükür ile gerçekleştirdi. Ama bu evlilik de diğerleri gibi uzun sürmedi. Bir ara ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül ile üç yıl beraber oldu ancak bu ilişki nikah masasına taşınmamıştı. Öte taraftan Sayan bir ara da Nihat Doğan ile aşk yaşadı ve sık sık magazin gündeminde yer aldı. Ünlü şarkıcı Seda Sayan altıncı evliliği de Onur Şan ile yapmıştı. Ancak bu evlilik de ayrılık ile sonuçlanmıştı.

5_1280x720-70

Seda Sayan ve Çağlar Ökten Evlendi!

59 yaşındaki ünlü şarkıcı Seda Sayan ile 33 yaşındaki Çağlar Ökten Swiss Otel The Bosphourus’da Beşiktaş Belediyesi nikah dairesi başkanı Osman Kurtoğlu’nun gerçekleştirdiği nikah ile evlendiler. Çift 7 Mayıs 2022 tarihinde Prag’da nikah kıymayı planlarken Seda Sayan’ın ekibinin vizede yaşadığı sıkıntıdan dolayı nikah İstanbul’da yapıldı.

Seda Sayan ile Çağlar Ökten evlendi. Ünlü sanatçı Seda Sayan’ın gelinliği de göz kamaştırdı. Sayan’ın gelinliğini Gülşah Saraçoğlu, Çağlar Ökten’in damatlığını da Tolga Çam imzası taşıdı. Başarılı sanatçı Seda Sayan’ın nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen, Çağlar Ökten’in ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun gerçekleştirdi. Çiftin nikahına yakın arkadaşları katıldı. Ökten ve Sayan çifti balayı için bayram tatilinde Paris’e gidecek. Çift daha sonra Çağlar Ökten’in Mersin’de yaşayan ailesini ziyaret edecek.