Ünlü türkücü Alişan yürekleri dağladı. Kardeşini genç yaşta kaybeden Alişan sevenlerinin yüreklerini sızım sızım sızlattı.

Alişan ve kardeşinin eşi Merve Tektaştan yürekleri parçalayan bir paylaşım geldi. Dünya ülkeleri genelinde yaşanan ve ülkemizde de çok ciddi can kayıplarına yol açan korona virüs salgını iki kardeşi de ayırmıştı. 

Canından çok sevdiği kardeşi Selçuk Tektaşı korona virüs salgını sebebiyle kaybeden Alişan yürekleri parçaladı. Her fırsatta genç kardeşini anan Alişan yeni bir paylaşım yaparak hayranlarını tam anlamıyla hüzne boğdu. Kendi doğum gününde de kardeşini hatırlatan Alişan yaptığı paylaşımla üzüntüsünü yeniden dile getirmiş oldu. Merve Tektaş ile peş peşe paylaşım yapan Alişan bu acısını yine dile getirdi.

Ünlü Türkücü Alişan’ ın Bitmeyen Kardeş Acısı

3470887-c81f8bb62468d8483647e5d02154c867-640x640-1655809996

Geçtiğimiz aylarda kardeşi Selçuk Tektaşı covid 19 nedeniyle kaybeden Alişan’ın acısı bitmek tükenmek bilmiyor. Her defasında kardeşi ile ilgili paylaşımlar yapan Alişan kendi doğum gününde de kardeşini yeniden anmış oldu. Selçuk Tektaş ile çekilen bir fotoğraf karesini paylaşan Alişan benim için son doğum günümdü diyerek tüm hayranlarını da hüzne boğdu. Oldukça zor günler geçiren türkücü Alişan kardeş acısının hiçbir şeye benzemediğini her defasında dile getiriyor. Kardeşinin eşi Merve Tektaş ta sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunuyor. Sevilen türkücü Alişan’ın bitmek bilmeyen kardeş acısı hayranlarını da hüzne boğuyor.

Alişan’dan Yürekleri Burkan Kardeş Paylaşımı

Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti! Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti!

TRT 1 ekranlarında programlarına devam eden Alişan kardeş acısı yaşamaya devam ediyor. Yeni bir paylaşımda bulunan Alişan kardeşinin yokluğunu her fırsatta dile getiriyor. Alişan kendi doğum gününü kaybettiği kardeşinin son yaptığı kutlama mesajı ile kutladı. Selçuk Tektaşın paylaşımını kendi sayfası üzerinden paylaşan Alişan tüm sevenlerini gözyaşlarına boğdu. Selçuk Tektaşın paylaştığı mesaj ise tam manasıyla veda eder tarzdaydı. İyi ki benim abimsin seninle her zaman gurur duyuyorum mesajları tüm sevenlerini yasa boğdu. Merve Tektaş ve Alişan peş peşe paylaşımlarda bulunarak acılarını bir kere daha yaşamış oldular.

Selçuk Tektaş İyi ki Benim Abimsin Canımsın Diyerek Doğum Gününü Kutlamıştı

Ünlü türkücü Alişan’ın hem kardeşi hem de menajeri olan Selçuk Tektaş korona virüs salgını sebebiyle ne yazık ki hayatını kaybetmişti. Bu ani ölüm ise başta Alişan olmak üzere bütün herkesi derinden üzmüştü. Kardeş acısı ile yaşamaya bir türlü alışamayan Alişan ise her fırsatta kardeşi ile ilgili paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Son olarak Alişan 19 Haziran tarihinde kendi doğum gününde bir paylaşım yaparak hayranlarını gözyaşlarına boğdu. Kardeşinin bir sene önceki paylaşımını yayınlayan Alişan bu paylaşımla yürekleri dağladı. Yapılan paylaşıma ise milyonlarca sayıda yorum yapıldı. Hayranları her zaman yanındayız mesajları bırakarak Alişan’ın acısını paylaşmış oldular.

Alişan ve Merve Tektaştan Duygu Dolu Mesajlar

buse2

Alişan ve kardeşinin eşi Merve Tektaştan duygu dolu mesaj paylaşımları yapıldı. Alişan yaptığı paylaşımda benim için son doğum günü kutlamasıydı doğduğumdan başka bir şey ifade etmeyecek diyerek acısını dile getirmiş oldu. Merve Tektaş ise ne desem nasıl başlasam bilmiyorum. Eşimin abisi her zaman yanında ve sana destek olmaya devam edeceğim. Senin bir kız kardeşin olarak elimden ne gelirse yapacağım. Kızlarım ve kendim adına doğum gününü kutluyorum. İyi ki varsın diyen Merve Tektaş düşüncelerini bu şekilde dile getirmiş oldu. Alişan ve Selçuk Tektaşın eşi Merve Tektaşın paylaşımları tüm sevenlerinin hüzne boğulmasına neden oldu.