Star TV’ de ekranlara gelecek olan Sana Söz dizisinin yayın tarihi değişti, başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın olduğu dizinin yayın tarihindeki değişiklik merak uyandırdı.

Saner Ayar yapımındaki Sana Söz Dizisinin yayın tarihi değişti. Dizinin akıbetinin değişmesine neden olan olayın ne olduğu merak edilmekte. Star TV yeni sezonda yeni diziler ile izleyicileri ekrana çekmek için çalışmalarına devam ediyor. Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın başrollerinde olduğu Sana Söz dizisi bir polisiye hikaye olarak öne çıkıyor.

S2-1

Sana Söz Dizisi Neden Yok?

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Sana Söz dizisinde oldukça dram bulunmakta. Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya ile güzel oyuncu Nehir Erdoğan’ın başrollerini paylaştığı Sana Söz dizisi Star TV’nin merakla beklenen dizileri arasında şimdiden yerini aldı. Seyirciyi, Ömer ve Elif karakterlerinin bir cinayeti aydınlatmak için verdiği mücadelenin senaryosu bekliyor.

Geçtiğimiz günlerde Star TV, Sana Söz adlı dizinin 29 Ekim Cuma günü yayınlanacağını duyurmuştu. Ancak Show TV’nin Aziz dizisini Cuma akşamına bırakmış olması durumları değiştirdi. Bunun reytingleri olumsuz yönde etkileyebileceği düşüncesi oluşturmaya itti. Ancak, polisiye bir hikayeye sahip olan Sana Söz dizisinin iyi reytingler elde etme ihtimali de bulunmakta. Dizinin hikayesi kaliteli olursa izleyici zaten takip etmek isteyecektir.  

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

S4-1

Sana Söz Neden Yayın Tarihini Değiştirdi?

Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya’ nın başrollerini paylaştığı Sana Söz dizisinin içinde oldukça dram bulunmakta. Elif ve Ömer karakterlerinin bir cinayeti aydınlatma peşine düşmesi ve daha sonra ikisini bir araya getirecek dizi merak uyandırdı. Star TV’nin Sana Söz dizisinde,  Elif bir televizyon programcısı Ömer ise bir polis karakterini canlandırmakta. Polisiye hikayesi ve oyuncu kadrosu ile bütün ilgiyi çeken dizinin ilk bölümü heyecanla beklenmekte.

Cuma akşamları TV dünyası oldukça yoğun bir program ile dolu. TV’ de Aşk Mantık İntikam, Kıbrıs Zafere Doğru, Arka Sokaklar ve Kırmızı Oda dizilerinin yer aldığı Cuma gecesi reyting açısından oldukça çetin geçeceği görünüyor. Ama Sana Söz dizisi için Star TV son dakika kararı ile gün değişikliğine gittiğini duyurdu.

Geçen sezondan bu sezona çok az dizi taşınınca bu sezon için yeni başlayacak dizi sayısı arttı. Rekabet ortamında gelen yeni dizilerin her biri diğerinden daha iddialı ve heyecan uyandırıcı. Ancak Sana Söz dizi setinden gelen koronavirüs haberleri, dizinin akıbetini değiştirdi. Sette ortaya çıkan korona vakası bütün dengeleri değiştirdi. Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Sana Söz dizi setinde oyuncu Serkan Altunorak'ın koronavirüs testi pozitif pozitif çıkınca çekimlere ara verildi.

Yeni sezonda Star TV ekranlarında olacak olan Sana Söz dizisi, dizi setindeki korona virüs vakalarının ardında 3 Kasımda bitmesi planlanan ikinci bölümün riske girdiği iddia edildi.