İlk ve Son, Kulüp ve Yalancı dizileri ile 2021 yılına damga vuran ünlü oyuncu Salih Bademci’nin yeni projesi belli oldu. Özellikle Kulüp dizisindeki muhteşem performansı ile izleyicinin kalbinde taht kuran oyuncunun yeni projesi merak edildi.

Netflix’ in en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kulüp dizisindeki performansı ile herkesi kendine hayran bırakan ünlü oyuncu Salih Bademci’ nin yeni bir dizide yer alıp almayacağı merak edildi. Yetenekli oyuncu Salih Bademci iş hayatı ile alakalı olarak sık sık magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Bademci’ nin hayranları başarılı oyuncunun hangi dizde yer alacağını merak ediyor. 

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

7_1280x720-3

Salih Bademci’nin Yeni Projesi Belli Oldu!

2021 yılında İlk ve Son, Yalancı ve Kulüp dizileri ile olukça büyük bir başarı yakalayan Salih Bademci’ nin 2022 yılında nasıl projelerde yer alacağı merak konusu oldu. Özellikle Netflix’ in sevilen dizileri arasında yer alan Kulüp dizisinde gösterdiği performans ile adından bahsettiren oyuncu oldukça büyük ilgi gördü. 

Geçtiğimiz günlerde beIN Connect’ te yayınlanan Kaan Sekban ile “Alt Tarafı Bi’ Talk Show’a katılan ünlü oyuncu Salih Bademici, ünlü sanatçı Bülent Ersoy taklidi yaptığı anlar sosyal medyada gündem oldu. Bademici’ nin Bülent Ersoy taklidi oldukça fazla beğenildi ve bu kadar benzer olması da şaşırttı.

Ünlü oyuncu Salih Bademci, 2021 yılı için kendisi için çok güzel bir yıl olduğunu ifade ederek “Güzel bir yıldı. Bir oyuncu olarak beklentilerimi karşılayan bir yıl oldu” demişti. Öte taraftan Netflix’ te yayınlanan Kulüp dizisi için de “Çok emek verilmiş bir iş, hakkını bulması çok mutlu etti bizi” şeklinde yorumda bulunmuştu. Ayrıca Kulüp dizisinden sonra şarkıcılık teklifleri aldığını da söyleyen yetenekli oyuncu Bademci, “Çok güzel şarkılar vardı, seslendirmek çok keyifliydi. Teklifler geldi ama öyle bir şeyler düşünmediğim için tabii ki kabul etmedim. Farklı bir disiplin. Sahne ve şarkıcılık gibi bir düşüncem yok.” Şeklinde açıklama yaptı.

3_1280x720-67

Salih Bademci Hangi Dizide Oynayacak?

Yetenekli oyuncu Salih Bademci 2021 yılında göstermiş olduğu performans ile gönüllerde taht kurdu. Ünlü oyuncu Bademci bilhassa Kulüp dizinde Selim Songür karakteri ile büyük beğeni topladı. Dizideki başarılı performansı izleyenler hayranlıklarını gizleyemedi. Sevilen dizilerden olan Kulüp dizisi yayınlandığı ilk gün sosyal medyada gündem oldu. 

Ünlü oyuncu Salih Bademci, rol aldığı yapımlardaki başarılı performansı ile GQ Türkiye Men of the Year 2021 ödülleri aralık ayında düzenlenen ödül töreninde “yılın oyuncusu” seçildi. Başarılı oyuncu Salih Bademci ödülü aldıktan sonra sevinçten göz yaşlarına hakim olamadı ve eşine teşekkür etti.

2021 yılı Salih Bademci’ nin kariyeri açısından unutulmayacak bir yıl oldu. Başarılı oyuncunun hayranları oyuncunun yeni projelerini büyük bir heyecan ile bekliyor. 37 yaşındaki ünlü oyuncu Salih Bademci’ nin yeni bir dizide yer alacağı idda edildi. İddiaya göre yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ile güzel oyuncu Alina Boz’ un başrollerini paylaştığı TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşacak Süslü Korkuluk dizisi için görüşmelerin başladığı söylendi. 

37 yaşındaki başarılı oyuncu Salih Bademci’ nin başarılı performansları sonrası hayranları yeni bir proje için sabırsızlanıyor. Ünlü oyuncunun TV 8 ekranlarında yayınlanacak Süslü Korkuluk dizisinde yer alacağı haberleri hayranlarını heyecanlandırdı. Bakalım neler olacak.