Show Tv'nin merakla takip edilen dizisi Yalancı dizisine dizinin başrol oyuncusu Mehmet Emir karakterini canlandıran Salih Bademci sosyal medya hesabından isyan etti!

Show Tv'nin İngiliz yapımı Liar dizisinden uyarladığı Yalancı dizisi dün yine heyecan dolu bir bölümle ile ekranlara geldi. 

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrollerinde yer aldığı Yalancı dizisi dün yayınlanan bölümde yine heyecanı üst düzeyde yaşatırken Mehemt Emir'in yine yakayı ele vermemesi izleyenleri çıldırttı. 

İlk bölümlerinde izleyiciler kimin yalancı olduğuna dair  merakla cevap ararken geçtiğimiz haftalarda Yalancı'nın Mehmet Emir olduğu ortaya çıkmıştı. Ancak bu bölümleden sonra Deniz'in için hayat dahada zor olmuş, Mehmet Emir delil yetersizliğinden masum bulunurken Deniz'e kimse inanmamaya başlamış ve tepki göstermeye başlamıştı. 

Dün yayınlanan bölümde yine Mehmet Emir yalanlarına oldukça ustalıkla devam ederken, Deniz, Yasemin ve Murat'ın kurduğu plan başaşrısız oldu ve Mehmet Emir bir kez daha yerini sağlamlaştırırken Deniz büyük bir savaşın içinde kendisini buldu.

Yalancı dizisinin seyircileri ise merakla Mehmet Emir'in yalanlarının ne zaman ve nasıl ortaya çıkacağını merak ediyor. Yayınlanan son fragmanda da yine Mehmet Emir'in güçlü bir şekilde oyunlar oynadığnı görüyoruz. 

Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu! Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu!

"ARTIK İÇİMİZ SOĞSUN"

Dizinin Mehmet Emir'i Salih Bademci Instagram hesabından yaptığı paylaşımda bu duruma o da tepki gösterdi. Başarılı oyuncu Yalancı yeni bölüm fragmanını paylaşarak "Savaş başlasın artık. Belki biraz da içimiz mi soğur ne?!" diye yazarak seyircileri heyecanlandırdı. Gelecek hafta ki bölümlerde Mehmet Emir'in artık köşeye sıkıştırılacağını merakla bekliyoruz.

 Geçtiğimiz hafta da Salih Bademci sosyal medya hesabından dizinin yayınlanan bölümünden sonra "Mehmet Emir'e ettiğiniz küfürler bana ettiğiniz güzel sözler kadar kıymetli. Ağzınızı korkak alıştırmayın." yazarak beğeni toplamıştı.