May Prodüksiyon’un yapımcılığını üstlendiği Saklı Dizisi yayınlanan fragman ile izleyici tarafından ilgi ile karşılandı. Peki Saklı dizisinin konusu ne, ne zaman başladığı ve oyuncu kadrosunda kimlerin olduğu gibi sorular merak ediliyor.

Merak uyandıran fragmanı ile Saklı dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu en çok merak edilenler arasında yer aldı. Yönetmen koltuğunda Deniz Akçay’ın yer alacağı Saklı dizisi, hem oyuncular hem de izleyiciler tarafından yayınlanacağı günü sabırsızlıkla bekliyordu. Yeni sezon Saklı dizisi yayınlanan fragman ile şimdiden izleyiciden tam not almışa benziyor.kako-TbY2xsYZQAly7Uig

Saklı Dizisinin Konusu Ne?

Yönetmen koltuğunda Deniz Akçay’ın oturduğu Saklı dizisi, The Affair isimli ABD dizisinin uyarlaması olarak dijital platformda izleyici ile buluşacak. Saklı dizisi dijital platformda yayınlanan diziler arasında en iddialı diziler arasında yer almayı başardı. Merak uyandıran Saklı dizisinin konusu da oldukça ilgi çekici oldu.

Heyecan uyandıran Saklı dizisinin konusu iki evli insanın yasak aşkını karakterlerin farklı bakış açıları bakımından ele almış. Senaristliğini Armağan Gülşah ve Deniz Akçay’ın yaptığı Saklı dizisi, sıradan bir ihanet hikayesinin ötesinde çarpıcı bir ilişki hikayesini izleyiciye sunuyor. Saklı dizisi, tutkulu bir aşkı sürükleyici ve gizemli bir biçimde ele almış. İhanetin ötesinde bir hikaye olan Saklı dizisi, hikayenin karakterlerin gözüyle yansıtarak, aynı anların farklı kişiler tarafından bambaşka anlaşılabileceğini ve bazı zamanlar tek bir doğrunun da kişiye göre değiştiğine vurgu yapıyor.

kako-ig0EvrBrFC42Gr6U

Saklı Dizisinde Hangi Oyuncular Oynuyor?

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran ''The Affair'' isimli ABD dizisinden uyarlanan MAY Productions imzalı Saklı dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden kıymetli ve başarılı isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Deniz Akçay’ın oturduğu Saklı dizisi başrollerinde beğenilen oyuncular Hazar Ergüçlü ve Fırat Çelik yer aldı. Saklı dizisinin geri kalan oyuncu kadrosunda, Defne Kayalar, Emre Karayel, Ahmet Fırat Şungar, Zuhal Olcay, Nur Sürer, Erdal Küçükkömürcü, İsmail Ege Şaşmaz, Serra Pirinç, Münir Can Cindoruk, Nazlı Senem Ünal ve Janset Paça gibi birbirinden yetenekli isimler var. Başarılı isimler dikkat çekici karakterlere can veriyor olacak.

Saklı dizisinin Ozan karakterini Fırat Çelik, Beril karakterini Defne Karayel, Aslı karakterini Hazar Ergüçlü ve Volkan karakterini Ahmet Rıfat Şungar hayat verecek. Ozan, hayal ettiği hayata açısından sıkıntılar yaşayan, henüz beklediği çıkışı yapamamış, dört çocuk babası ve evli bir yazardır. Beril zengin, mutsuz ve güçlü bir ailenin tek kızı olmaktan sıyırılıp kendi hayatını ve mutluluğunu kurmaya kararlı, kocası Ozan’a aşık ve dört çocuğu ile mutlu bir karakterdir.  Aslı, genç ve annesiz büyümüş bir kadın. Ayrıca, çocuğunu kaybetmiş ve bu acı ile baş etmeye çalışırken kendini yalnızlaştıran ve yasını tutan bir karakterdir. Volkan ise eşini tekrardan hayata bağlamaya çalışan aynı zamanda geleneksel değerlere ve ailesine değer veren gözü kara bir adamı canlandırmaktadır.

kako-PSmGsmcbXBv9vpG2

Peki, Saklı Dizisi Nerede ve Ne Zaman Yayınlandı?

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

''The Affair'' isimli ABD dizisinden uyarlanan MAY Productions imzalı Saklı dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile izleyiciden tam not almışa benziyor. Yönetmen senarist koltuğunda Deniz Akçay’ın oturduğu Saklı dizisi dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar’ın paylaştığı dram ve romantik türündeki Saklı Dizisi, 23 Kasım 2021 tarihli Salı günü saat 12.00’da yerli online video platformu olan Blutv’ de yayınlanmaya başladı. Saklı dizisinin yönetmen ve senarist koltuğunda Deniz Akçay otururken ikinci yönetmenliğini de Can Teker yaptı. Blutv’de izleyici ile buluşacak Saklı dizinin yayınlanan ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor ve her bölüm genel olarak ortalama bir saat sürmektedir.