Şahsiyet dizisi için tüm oyuncular toplandı. Bir süredir dizinin 3. sezonu ne zaman yayınlanacak merak ediliyordu.

Şahsiyet dizisi, dikkat çekici bir psikolojik gerilim örneği olarak 2018 yılında Gain platformunda izleyiciyle buluştu. Yönetmenliğini Onur Saylak'ın üstlendiği, senaryosunu Hakan Günday'ın kaleme aldığı dizi, Haluk Bilginer, Cansu Dere, Necip Memili, Şebnem Bozoklu ve İbrahim Selim gibi yetenekli oyuncuları bir araya getirdi. Dizi, emekli adliye memuru Agâh Beyoğlu'nun (Haluk Bilginer) Alzheimer teşhisi alması ve bu durumu fırsata çevirerek gizli kalmış bir cinayet planını hayata geçirmesi üzerine kurulu. Agâh, yalnız ve sakin bir hayat sürerken, Alzheimer teşhisi ile yaşamı değişir. Hastalığının kendisine unutkanlık getireceğini bilmek, ona işlemediği bir cinayeti gerçekleştirme cesareti verir. Bu süreçte, cinayet büro amiri Nevra Elmas (Cansu Dere) da Agâh'ın işlediği cinayetlerin peşine düşer ve bu durum onların hayatlarını derinden etkiler.

Şahsiyet, Alzheimer hastalığı, vicdan, adalet ve ahlaki ikilemler gibi konuları işleyerek izleyicileri sürükleyici bir yolculuğa çıkarıyor. Haluk Bilginer'in performansı uluslararası alanda da takdir toplamış ve diziye çeşitli ödüller kazandırmıştır.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Şahsiyet Üçüncü Sezonu Ne Zaman Başlıyor?

Şahsiyet dizisinin yeni sezonu ne zaman ekrana gelecek bir süredir araştırılmakta. Şahsiyet dizisinin merakla beklenen 3. sezonu ile ilgili olarak, net bir bilgi yok. Dizinin ikinci sezonunun 10 bölüm olarak planlanmasına rağmen 13 bölümle sona ermesi, yaratıcıların 3. sezon için düşünceleri olabileceğini gösteriyor. Dizinin başarısı ve izleyici tarafından büyük ilgi görmesi, bir sonraki sezonun da beklentileri karşılayacağına işaret ediyor. Ancak, Şahsiyet'in 3. sezonu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Dizinin ikinci sezonunun sonunda bırakılan açık uçlar, bir devam sezonunun mümkün olabileceğine dair ipuçları veriyor. Dolayısıyla, dizinin hayranları 3. sezon için umutlu olabilirler, ancak kesin bir bilgi için resmi bir açıklamanın yapılmasını beklemek gerekiyor. Özetlemek gerekirse Şahsiyet dizisinin 3. sezonunun olup olmayacağına dair kesin bir bilgi yok. Ancak, dizinin yaratıcılarının bu yönde bir plan üzerinde olabileceği ve dizinin ikinci sezonundaki başarısının, üçüncü bir sezon için zemin hazırlamış olabileceği düşünülebilir.