Netflix ekranların sevilen dizisi Şahmaran ekranlara kitliyor. Şahmaran dizisinde Arn karakteri kim, hangi oyuncu oynuyor merak ediliyor. İşte Şahmaran dizisinde Arun karakteri canlandıran isim.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Yayınlandığı günden itibaren çok izlenen Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya buluşturan Şahmaran dizisinde Arun karakteri hangi oyuncu oynuyor cevap buldu. Hem izleyicilerin çok tanıdık dediği hem de ismi neydi dediği isim sinehaber.com açıklıyor!

Şahmaran Arun kimdir?

Netflix sevilen dizisi Şahmaran'da Arun karakterini Mert Doğan canlandırıyor.

Mert Doğan kimdir?

1993 doğumlu Mert Doğan, Adanalı oyuncular arasında yer alıyor. 9 Eylül oyunculuk bölümü mezunu olan yakışıklı oyuncu, Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal bilimler Enstitüsünde İleri oyunculuk yüksek lisans programını bitirdi. 

Sungurlar, Aşk Laftan Anlamaz, Vatanım Sensin ve Bana Sevmeyi Anlat gibi dizilerde tanınan oyuncu Payitaht, Gülperi, Çarpışma ve Tek Yürek dizilerinde rol alarak ününe ün katt.

Mert Doğan şimdidelerde Şahmaran dizisinde rol alıyor.