Geçen sezona damga vuran dizilerden birisi de Kanal D ekranlarında yayınlanan başarılı Yapı Sadakatsiz oldu.

Cansu Dere ile Caner Cindoruk ikilisi başrolünde  yer aldığı Sadakatsiz dizisi çok kısa bir sürede milyonlarca kişiye ulaştı.  Melis Sezen de rolünün hakkını veren performansıyla takdirleri topladı.

Haziran ayında  kısa bir süreliğine sezon finali veren Sadakatsiz dizisinin kadrosu 3 aylık bir ara vererek bu süreçte  yeni sezon için bol bol enerji depoladı.

Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban ayrılmıyor! Özgür Ozan açıkladı Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban ayrılmıyor! Özgür Ozan açıkladı

 Yaz süreci Eylül başlangıcında sonlanmış oldu ve  dizi ekibi tekrardan yeni sezon için çekimlere başladı. Dizinin 32. bölümünün 22 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanacağı da Kanal D tarafından duyuruldu.

Yeni sezondan gösterilen yeni fragmanda izleyicilerin  şaşırdığı bazı kesitler oldu. Özellikle de Derin karakterinin durumu hikayenin ilerleyen bölümlerinin oldukça yoğun  duygusal sahneler ile geçeceğini anlatıyor.

Asya ile Derin’in  Yaşadığı kazanın ardından  Asya sapa sağlam çıktı. Ancak Derin, Asya kadar şanslı olamadı ve tekerlekli sandalyeye mahkum kalması söz konusu olabilir. Fragmanda tekerlekli sandalyede görünen Derin’in Bu hale kalıcı mı yoksa kısa bir süreliğine mi  tekerlekli sandalyeye mahkum kaldı henüz bilinmiyor. Şu anlık bu sorunun henüz net bir cevabı olmasa da ilerleyen bölümlerde netleşecek.

Volkan’ın yaşamını değişiklik yapma adımları, Asya’nın Tekirdağ’dan İstanbul’a geri dönmesi, dizide yaşanan zaman atlamaları derken Sadakatsiz dizisi fanatikleri bıraktıkları Geçtiğimiz sezon finalinde yaşanan olayların  zaman atlaması ile izleyecek.

Artık bambaşka bir ortam ve oldukça değişik bir denklemin ve karakterlerin durumlarının yer almış olduğu yeni bir  Sadakatsiz ile karşı karşıyayız. Sadakatsiz dizisinin  yeni sezonunun, 32.  bölümünde bu değişimin izlerini bulabileceksiniz.

Bir hastanenin  acil  servisinde çalışan Aras karakterini  ise bu sezon  Berkay Ateş canlandıracak. Yeni sezonda yeni karakter ve öteki değişikliklerle beraber Sadakatsiz dizisi  yeni sezona,  yeni senaryosu ve yeni karakterleri ile giriş yapmaya hazırlanıyor.