Kanal D ekranlarının rekortmeni Sadakatsiz, Fox TV ekranlarının efsaneleşen dizisi Yasak Elma ve yeni başarısı Misafir. Bu üç dizideki ortak isim kim? Başarının sırrı ne? Bu dizler ile ilgili alınan yeni kararlar neler?

Konusu, senaryosu ve yaptığı ters köşeler ile izleyiciyi ilk bölümden itibaren ekranlara bağlayan Sadakatsiz dizisi bilindiği üzere aslında bir “Doctor Foster” uyarlaması. Fakat o kadar başarılı bir şekilde uyarlandı ve o kadar başarılı bir oyuncu kadrosu yaratıldı ki, seyircinin uzun bir dönem daha sadakatle takipte ve seyirde kalacağı belli.

med13

Yasak Elma, beş sezon olmasına rağmen hala aynı heyecanı senaryosunda korumayı başaran, ilk gün ki merakla izlenmeye devam eden bir yapım. O kadar çok sevildi ki, bu sebeple kadroya davet edilen hiçbir isim geri çevirmedi daveti. Kimler geldi kimler geçti ama sempatiklikleri ile gönüllere taht kuran birkaç oyuncu dışında tek şey değişmedi; reytinglerdeki başarısı. Mesela ilk günden beri “Yıldız tek başına ekranda konuşsun izlerim” ya da “Caner ile Emir replikleri için ayrıca dizi çekilmeli” diye söyleyenler hiç eksilmedi. Her karakterin ayrı fanları oluştu. Şahika ve Ender tayfasına girmiyoruz bile.

med4

Konusu ve özellikle dizinin konusu için nokta atışı karakter seçimi ile merak ile beklenen Misafir dizisi de beklediğimize değdi. Zira Gece karakteri için Hazal Kaya’dan, Erdem karakteri için de başarılı oyuncu Buğra Gülsoy’dan başkası düşünülemezdi. Aslı bir Japon dizi uyarlaması olan Misafir dizisi de ülkemizde yapılan sayılı başarılı uyarlamalardan.

med10

Peki şimdi bu üç başarılı dizideki ortak olay ne diye düşünüyorsak eğer ki zira hiçbir başarı tesadüf değildir bilindiği üzere; bu üç dizinin de arkasında Fatih Aksoy var.

Sahibi olduğu Medyapım sadece ülkemizde değil dünyada da kendini ispatlamış hatta uyarlama konusunda en fazla konuşulan ve güvenilen şirketlerden. Tüm projeleri ile yakından ilgilenmesi ile bilinen Fatih Aksoy, ülkemizdeki tüm oyuncu isimlerin yer almak istediği set ortamları kuruyor.

med2

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Son olarak Fatih Aksoy’un dizileri ile ilgili aldığı bir karar olarak; darısı Sadakatsiz ve Misafir dizilerinin başına diyerek güzel haberi verelim, Yasak Elma 6. Sezona da taşınarak 200. Bölüme ulaştırılma kararı alındı.