Sadakatsiz Dizisi'nde Derin Çekiliyor! Yerine Leyla Geliyor!

Sadakatsiz Dizisi'nde bu güne kadar olayların baş karakteri olan Derin ikinci planda kalacak çünkü Aras'ın eşi yeni entrikalar kraliçesi olarak diziye giriş yaptı. Sadakatsiz Leyla'nın gizemi sonunda çözüldü!

Dizi 06.11.2021 - 13:07 06.11.2021 - 13:26 Gönül Güçlü

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz de bilindiği üzere bugüne kadar tüm entrikalar Derin ve annesi Gönül Güçlü'nün yaptıklarından oluşuyordu. Fakat gizemli beklenen karakter Leyla sonunda ekranlara yüzünü göstererek diziye sağlam bir giriş yaptı.

asliorcan2-2yk8_cover

Merakla beklenen Sadakatsiz Leyla'nın gizemi çözüldü. Berkay Ateş'in canlandırdığı Aras karakterinin eşi olduğu anlaşılan Leyla karakterine başarılı oyuncu Aslı Orcan hayat verecek. Diziye giriş zamanlamasına ve şekline bakılırsa yeni entrikalar kraliçesi de Leyla'nın ta kendisi olacak gibi.

Peki kimdir Sadakatsiz Leyla?

1980 Doğumlu olan Aslı Orcan, aldığı oyunculuk eğitiminin yanında aynı zamanda profesyonel dansçıdır da. Akıllarda Medcezir Disizi'nin Deniz'i olarak kalan Aslı Orcan'ın detaylı film ve dizi geçmişi aşağıdaki gibidir.

Filmografisi

Sır Kapısı / Sırlar Dünyası (2002)

Hekimoğlu (2003)

Burçak Tarlası (2004)

Çapkın (2005)

Sensiz Olmuyor (2005)

Kaybolan Yıllar (2006) - Yasemin

İki Yabancı (2007) - Rana

Yemin (2007-2008) - Yeşim

Ateş ve Barut (2008) - Yonca

Cam Kırıkları (2009) - Emel

Aile Saadeti (2009) - Marika

Karadayı (2012 - 2013) - Serra Aşık

Kurt Seyit ve Şura (dizi) (2014) - Barones Lola

Medcezir (2014-2015) - Deniz

Bana Sevmeyi Anlat (2016) - Berna

Kara Yazı (2017) - Elif

Kahraman Babam (2021) - Ayşe