Sadakatsiz yeni sezonunda Derin gerçekten sakat mı kaldı? Sadakatsiz Derin yalan mı söylüyor? Derin'in yalanı ne zaman ortaya çıkacak?

Kanal D'nin reyting rekorları kıran Sadakatsiz dizisi bu akşam başlıyor!

Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk, Yeliz Kuvancı, Tarık Emir Tekin, Gözde Altun Sezer, Burak Sergen, Özge Özder'in başrollerinde yer aldığı Sadkatsiz dizisi yeni sezonu bombalarla başlıyor. 

Yeni oyuncuların katıldığı Sadakatsiz yeni bölümünde izleyici orjinal Doctor Foster senaryosundan iyice uzaklaşıyor. İngiliz yapımı BBC'nin Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisi ikinci sezonunda bambaşka bir dizi olarak gelecek. 

sadakatsiz-yeni-bolum-ne-zaman-sadakatsiz-32-14426992_9663_amp

Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen ve konuşulan dizileri arasında yer alan Sadakatsiz sezon finalinde Derin ve Asya arabayla gittikleri sırada uçurumdan denize düşmülerdi. Yeni sezonda Asya mı yoksa Derin mi ölecek derken yeni bölüm fragmanlarında Derin'in sakat kaldığı Asya'nın da iyi olduğu görülüyor. 

Peki ama Derin gerçekten sakat mı kaldı? Derin yalan mı söylüyor? Derin yine oyun mu yapıyor?

Sadakatsiz dizisinde Derin ilk sezonda pek çok oyun yapmış ve yalan söylemişti. Kendini kaçırttıran suçu Aysa ile Volkan'ın üzerine atmaya çalışan ardından da hamilelik yalanı söyleyen Derin bu seferde sakat kalmasına dair yalan mı söylüyor?

Dizinin hayranları Derin'in yalan söylediğini düşünürken gelen bilgilere göre Derin'in doğru söylediği ancak daha sonra yürümeye başlayacağı bunu ise saklayacağı iddia ediliyor.

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

Sadakatsiz dizisinin uyarlandığı Doctor Foster dizisinde Derin karakterinin sakat kalmasında dair bir sahne yer almıyor. Dizini orjinal senaryodan uzaklaştığı görülüyor.  

Berkay Ateş'in dahil oduğu Sadakatsiz yeni sezon ilk bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Sadakatsiz dizisinin şimdilik Çarşamba günleri Fox Tv'de yeni dizi Kanunsuz Topraklar ve haftaya başlayacak oaln ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman dizisiyle yarışta olacağı görülüyor. Bakalım Sadakatsiz dizisi kaldığı yerdeki başarısını devam ettirebilecek mi?