Sadakatsiz dizisinde Selçuk'un sevgilisi Ceren'i canlandıran Sümeyye Aydoğan kimdir? Sümeyye Aydoğan nereli? Sümeyye Aydoğan kaç yaşında? Sümeyye Aydoğan hangi dizilerde oynadı?

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadaktsiz dizisinin yeni karakteri Ceren güzelliği ile dikkatleri üzerine çekti!

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

Sadakatsiz dizisine ikinci sezonda Selçuk'un yeni sevgilisi Ceren karkateri dahil oldu. Sadakatsiz dizisinde Ceren aynı zamanda Asya'nın çalıştığı hastanenin sahibinin de yeğeni. Dizide Asya'nın çalıştığı hastanede Fizyoterapist olarak başlayan Ceren aynı zamanda Derin'in de çocukluk arkadaşı çıktı.

Sadakatsiz dizisinde Ceren karkaterini Sümeyye Aydoğan canlandırmaktadır. Peki Sümeyye Aydoğan kimdir merak edildi. Sümeyye Aydoğan kaç yaşında? Sümeyye Aydoğan nereli? 

Sümeyye Aydoğan Kimdir?

Sümeyye Aydoğan 1997 doğumludur. Sümeyye Aydoğan, kameralar karşısına ilk defa Aile Hükümeti adlı sinema filmi ile geçmiştir.

İlk tanınması ise Show Tv ekranlarında yayınlanan ilk ismi Kırmızı Kamyon olan daha sonra Kahraman Babam adı ile yayınlanan Menekşe rolü ile olmuştur.

YER ALDIĞI YAPIMLAR

Kırmızı Kamyon

Yaz 96

Aile Hükümeti 

Sadaktsiz