Sadakatsiz dizisi yeni oyuncusu Berkay Ateş kimdir? Sadakatsiz Aras kimdir? Sadakatsiz Aras gerçek adı ne? Berkay Ateş nereli? Berkay Ateş kaç yaşında? Berkay Ateş hangi dizilerde oynadı?

Kanal D'nin geçtiğimiz sezon en çok izlenen dizisi olan Sadakatsiz yeni sezonu ile ekranlara bu akşam geri dönüyor. 

Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz dizisi ikinci sezonunda yeni karakterlerle ekrana gelecek. Diziye dahil olan Berkay Ateş izleyici tarafından merak edildi. 

Sadakatsiz yeni sezonunda Derin'in sakat kaldığı görülürken diziye Aras karakteri ile Berkay Ateş dahil oldu. Sadakatsiz dizisinde Aras karakteri kimdir merak edildi.

594810-61540461c27a2

Sadakatsiz dizisi fragmanında Asya'nın bir trafik kazasında bir adamı kurtarmaya çalıştığı görülüyor. Adının Aras olduğu öğrenilen bu gizemli kişi diziye nasıl bir ilerleme sağlayacak göreceğiz.

Peki Sadakatsiz Aras kimdir? Sadakatsiz Aras gerçek adı ne? Berkay Ateş kimdir? Berkay Ateş nereli? Berkay Ateş kaç yaşında? Berkay Ateş dizileri? Berkay Ateş hangi dizilerde oynadı?

Berkay Ateş Kimdir?

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler televizyona dönüyor! Cevap Ver Türkiye! Berfu Yenenler ve Eser Yenenler televizyona dönüyor! Cevap Ver Türkiye!

19 Şubat 1987 İstanbul doğumludur. Son olarak yer aldığı Alev Alev dizisiyle tanınmaya başlayan Berkay Ateş şimdilerde Sadakatsiz dizisinin kadrosuna dahil olarak adından söz ettirecek gibi duruyor. 

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunu olan Berkay Ateş, Abluka filminde Ahmet karakteriyle 22. Altın Koza Film Festivalinde Umut Veren Genç Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır.

Pek çok tiyatro oyunlarında yer alan Berkay Ateş daha sonra sinemaya geçiş yapmıştır. 

Berkay Ateş daha önce de Anne dizisinde Cansu Dere ile birilikte yer almıştı. Ateş yıllar sonra yeniden Cansu Dere ile Sadakatsiz dizisinde partner olarak oynayacak.

YER ALDIĞI YAPIMLAR

Yarım Kalan Mucize

Abluka

İstanbul Sokakları   

Anne

Gülizar   

Çukur 

Alev Alev

Sadakatsiz