Sadakatsiz dizisinde Aras'ın gizemli hikayesi çözülüyor! Leyla kim? Güçlü ailesi ile ilgisi ne? Derin'den büyük bir hamle mi gelecek? Asya evli bir adamla mı beraber oldu? Derin'in intikamı! 

Kanal D'nin başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un başrolünde yer aldığı Sadakatsiz dizisinde Aras'ın gizemi çözülüyor!

İlk sezondan çok farklı bir hikaye çizen Sadakatsiz'de eski heyecan geri gelecek mi diye beklerken Aras'ın sırları da nihayet ortaya çıkmaya hazırlanıyor.

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

Berkay Ateş'in Aras karakterine hayat vererek yeni sezonda diziye girmesi diziye yeni bir hikaye katsada dizideki karakterlerin ve hikayenin ilk sezondan farklı bir yer evrilmesi ve ana temayı kaybetmesi gerileme yarattı. Eski bölümlerdeki heyecan ve karkaterlerin değişimi son bölümlerde iyice izleyiciyi kaybetmeye başladı. 

ARAS GİZEMİ ÇÖZÜLÜYOR!

Neyseki Aras karkaterinin gizemli dünyası yavaş yavaş çözülüyor.. Aras karkaterinin hafısza kaybı yaşaması sonrası son bölümde Derin'in geçmişte Aras ile bir araya geldiği flashbackler izlemiştik. Aras ile Derin'in ilgisi ne Aras Derin'in eski sevgilsi mi derken düğüm çözülüyor.

Derin'in son bölümlde babasına İngiltere'de Aras ile aynı masada oturuken adı geçen Leyla ismini "Leyla ne yapıyor?" diye sorması sonrası Leyla'nın telefonunu bulmaya çalışması düğüm çözdü gibi.

Bugün yayınlanacak 36. bölümün fragmanında gördüğümüz üzere Asya, Derin ve ailesinin bulunduğu bir yemeğe Aras ile el ele geliyor bu sırada ise Derin'in hafif gülümsediği Haluk Güçlü'nün ise şaşıran bir bakış attığı görülüyor.

SADAKATSİZ LEYLA KİM? LEYLA'YI HANGİ OYUNCU CANLANDIRIYOR?

Bu da demek oluyor ki yakında Leyla adlı bir karakter diziye girebilir gibiydi ve diziye nihayet Leyla girdi. Yani Aras Leyla ile evli çıkacak Asya'da böylece evli bir adamla beraber olmuş olacak. 

Sadakatsiz dizisinde Leyla karakterini Aslı Orcan canlandırmaktadır.

56fccb17c03c0e3130527cd4