Bir dönem çok konuşulan gençlik dizisi Rebelde yeni versiyonu ile Netflix'te çekiliyor. Rebelde konusu ne? Rebelde oyuncuları kim? Rebelde karakterleri?

Meksika yapımı Rebelde dizisi yeniden çekiliyor. Netflix 2004 yapımı diziyi yeni kadro ile yeni bir versiyon olarak yeniden çekiyor.

Rebelde dizisi konusu ne? Rebelde dizi karakterleri tanıtımı. Rebelde dizisi ilk ne zaman yayınlandı? Rebelde Türkiye'de hangi kanalda yayınlandı?

Rebelde Meksika yapımı bir televizyon dizisidir. Arjantin'de yayınlanan Rebelde Way adlı bir yapımın Meksika uyarlamasıdır.

2004 yılında çekilen Rebelde dizisi 3 sezon sürmüştür. Dizinin son bölümü 2 Haziran 2006 tarihinde yayınlanmıştır.

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Yeni Rebelde dizisinin tanıtım afişini gören yeni nesil Elit dizisi çakması sandı ancak aslında Rebelde 2004 yılında yayınlanan bir dizidir.

Rebelde konusu ne?

Elite Way School adlı önemli ailelerin çocuklarının bulunduğu prestijli ve özel bir okulu konu alan dizide, okuldaki sorumsuz zengin ailelerin şımarık ve sorunlu çocuklarını göreceğiz. Dizide aslında bazı öğrencilerin kurmaya çalıştılkları bir müzik grubu da konu edinmiştir. Bu konulu bölümlerde bu rolleri oynayan aktörler profesyonel müzisyenlerdir ve dizide konuk oyuncu olarak dizide yer edinmiştir. Dizi için kurulan bu grup da gerçekte Latin Avrupa Ve Avrupa'da oldukça popüler olur ve dizi bittiğinde de devam eder.

Dizide Mia, Roberto, Diego, Miguel, Celina gibi baş karakterler yer alır. Dizi zamanı Diego ile Roberto karakterlerinin nefretle başlayan aşkı baş karakter Mia'nın aşk yaşamından daha çok ilgi görmüştür. 

Rebelde dizisi Türkiye'de Kanal D'de Asi Yıllar adıyla yayınlanmıştır. Dizi daha sonra RTÜK engeline takılmış ve yayından kaldırılmıştır.