Sosyal medya fenomenlerinden influencer Rachel Araz Kiresepi yüzümde hiç estetik yok demişti. Rachel Araz'ın daha önce geçmiş fotoğrafları da görülmemişti. Adı da sahte çıktı! Herşeyi havalı olmak için değiştirmiş! Ve Rachel Araz Kiresepi'nin estetik yaptırdığı ortaya çıktı! İşte Rachel Araz Kiresepi'nin estetiksiz hali! Rachel Araz Kiresepi kimdir? Rachel Araz Kiresepi ne estetiği yaptırdı? Rachel Araz estetikli mi?

İnstagram dünyasının lüks hayatı ile dikkatleri üzerine çeken ünlü isimlerin de kankisi olan Rachel Araz Kiresepi'nin estetiksiz hali ortaya çıktı! 

ADI DA SAHTE ÇIKTI!

Dilan Çicek Deniz ve Kubilay Aka tatilde! Dilan Çicek Deniz ve Kubilay Aka tatilde!

Sosyal medyanın havalı fenomenin adı da sahte çıktı! Rachel adıyla bilinen ismin gerçek adı Raşela Fulden çıktı! Yani ünlü influencer adını da havalıolsun diye Rachel yapmış..

Yaptığı paylaşılarda lüks yaşamı ve ünlü isimlerle olan dostluğu ile dikkatleri üzerine çeken influencer Rachel Araz Kiresepi hiç estetiği olmadığını iddia etmişti. 

Rachel Araz Kiresepi estetikli mi? Rachel Araz Kiresepi ne estetiği yaptırdı?

Rachel Araz Kiresepi daha önce "Hiç estetik yaptırmadım. Botoksum bile yok" diye konuşmuştu. Bu iddiaların yalan olduğu ortaya çıktı!

Bir influencer daha estetik harikasu çıktı!

Rachel Araz Kiresepi'nin eski halini görenler şoke oldu. Rachel Araz Kiresepi "Estetik değil zaten bu yüz nakli yaptırmış" "Neden bir insan bu konuda yalan söyler ki  bariz belliydi zaten nasıl bir kompleks bu" "burun ve dudak zaten artık estetik sayılmıyor ondan herhalde yaptırmadım dedi" yorumlarında bulundu.

İşte Rachel Araz Kiresepi'nin estetiksiz hali;

rachel