Disney Plus platformunun 14 Haziran'da yayınlanan üçüncü yerli dizisi Avcı’nın çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı.

Kanal D TV dizisi Yargı'da Ceylin  karakteriyle eleştirmenlerden övgü alan Pınar Deniz, platformla anlaşan oyunculardan biridir. Son zamanlarda başarılarıyla herkesin gözdesi haline gelen ve kariyerinde yükselmeler yaşayan oyuncu, Yargı dizisinin sezon finaline ulaşır ulaşmaz yeni dizisinin çekimleri için hemen hazırlıklara başladı.

Bir süre önce platformun düzenlediği basın toplantısında Pınar Deniz'in rol aldığı dizinin adının Avcı olduğu açıklanmıştı. İlk yerel dizisi Kaçış sonrası Dünyayla Benim Aramda’nın çekimlerine başlayan üçüncü Disney Plus dizisi Avcı için merak gittikçe artıyor.

Pınar Deniz, basın toplantısına ilk günden itibaren katılacağı için çok heyecanlı olduğunu da söyledi. Yargı dizisinde avukatı oynayan Deniz, Avcı'da seri katili canlandırması izleyicileri şimdiden sevindirdi. Başrolünü Uraz Kaygılaroğlu ile anlaşmasıyla birlikte film çekimleri devam ederken, oyuncunun setteki bazı paylaşımları daha da merak uyandırdı!
Oyuncu, dizinin kamera arkası hazırlıklarından bazılarını paylaşımda bulundu. Makyaj yapılırken yaptığı pozda kamera arkasındaki ekiple o anı paylaştı. Daha sonra Tolga Tekin'in paylaştığı bir fotoğrafı sayfasında paylaştı.

TStYQ-W0OQXKI20T

Oyuncu, Tolga Tekin'in yayınladığı fotoğrafa "“Şşşş çekim var” notuyla kalp emojisi ekledi. Soner Caner'in yönettiği bu dizide Ahmet Rıfat Şungar ve Şebnem Hassanisoughi de rol aldı...
Disney Plus, dizilerini çok gizli bir şekilde devam etmesiyle tanınır. Özellikle aktörlerden katıldıkları çalışma hakkında bilgi vermemeleri istenmektedir. Demet Özdemir'de konuşmasının yasak olduğunu söyleyerek Dünyayla Benim Aramda soruyu geri çevirmişti.

Genel olarak, oyuncular bir televizyon dizisindeki bir setten birçok video ve fotoğraf paylaşır. Paylaşımları ipucu vermemeye özen gösteriyor ve sosyal medya takipçileri tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ancak Disney platformu için çekilecek olan film hakkında pek bir şey paylaşılmıyor. Bu yüzden açık vermeyen ama yine de Pınar Deniz'in setten paylaşımları takipçilerini mutlu ediyor...

Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor! Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor!

Avcı Dizisi Konusu

Bu dizide, gündüzleri oyuncu olan ve geceleri topluma zarar verenler arasından kurbanlar seçen seri katil Yasemin'in hikayesi anlatılıyor.

Disney'ın Diğer Dizileri Ne?

Disney, Engin Akyürek'in başrolde olduğu 'Kaçış' dizisiyle Türkiye'de başladı. Disney, 'Kaçış' dizisi ile ilk kez yerli içerikli bir ülkede lansman yapıldı.
Platformda ayrıca "Gri" adında bir aksiyon/dram dizisi de bulunuyor. Gri'nin başrolünde Timuçin Esen oynuyor. Disney bir diğer yerel dizi de 'Dünyayla Benim Aramda' dizisidir. Başrollerini Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy oynayacak.
Bunun dışında son birkaç aydır üzerinde çalışılan Recep İvedik 7, Disney izleyicilerinin karşısına çıkacak. Animasyon severler için başarılı bir proje hazırlayan Disney, Türk animasyon filmi Kral Şakir'de izleyiciyle buluşacak.

Pınar Deniz Kimdir?

pinardeniz-kirmizioda-y23-750x375-c-750x375-c
Pınar Deniz, 10 Kasım 1993 yılında Adana'da dünyaya geldi.  Arap bir ailenin çocuğu olarak doğan ve iki yaşından itibaren İstanbul Tarabya'da yaşadı. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nde okudu, ancak mezun olmadı. Projede Can Yaman ile birlikte rol almak istedi. 

Ancak Yaman'ın hoş olmayan tavırlarıyla vazgeçmiştir. İlk oyunculuğu 2014 yılında yayınlanan Sil Baştan dizisindeki Evrim rolüyle kazanmıştır. Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın Yani'nin klipinde rol almıştır.  2016-2018 yılları arasında yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde Yıldız karakterini canlandırmıştır. Netflix'te yayınlanan "Aşk 101" dizisinde Burcu karakterini canlandırdığı için halk tarafında benimseyerek ününü artırdı.

Pınar Deniz'in Yer Aldığı Projeler
2014 - Sil Baştan.
2015 - Beyaz Yalan.
2016 - Vatanım Sensin.
2018 - Bir Deli Rüzgar.
2020 - Aşk 101, Menajerimi Ara.
2021 - Kırmızı Oda, Yargı.