Ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu ile birlikte Kanal D ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Yargı’da başrol alan Pınar Deniz, aşk yaşadığı Yiğit Kirazcı ayrılığı ile ilgili yaptığı açıklamayla gündemde yer aldı. Öte taraftan Deniz’in bireyci bir düşünce yapısına sahip olduğunu açıklaması üzerine projelerde ki kuralları merak konusu oldu…

Başarılı oyuncu Pınar Deniz ile kendisi gibi oyuncu olan Yiğit Kirazcı ile dolu dizgin bir aşk yaşadı. Ünlü çiftin hayranları ikiliyi çok yakıştırıyordu. İkili aşklarını el ele diz dize göz göze yaşıyordu. Ancak geçtiğimiz günlerde güzel çiftin ayrıldığı iddia edildi. Ayrılıktan sonra güzel oyuncu Deniz ilk defa açıklama yaptı. Öte taraftan Deniz’in yer aldığı projelerde dikkat ettiği hususlar da dikkat çekti.

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

3_1280x720-107

Pınar Deniz’den Dikkat Çeken Açıklama!

28 yaşındaki güzel oyuncu Pınar Deniz son dönemde başarılı oyunculu ile yükselen yıldızlar arasında yer almayı başardı. Geçtiğimiz aylarda meslektaşı Yiğit Kirazcı ile yeni bir aşka yelken açmıştı ki ünlü çiftin ayrıldığı öğrenildi. Başarılı oyuncu ayrılığın ardından aşk ile ilgili açıklamalarda bulundu. Güzel oyuncu samimi itiraflarda bulunarak dikkat çekti.

Kanal D erkanlarında yayınlanan Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu ile başrol alan Pınar Deniz oyunculu ile büyük beğeni topladı. Deniz’in hayranları Urgancıoğlu ile ikisini birbirine çok yakıştırıyor. Deniz başarılı performansı ile yükselen yıldızlar kategorisinde bulundu.

2_1280x720-115

Pınar Deniz Ayrılık Sonrası İlk Defa Konuştu!

Güzel oyuncu Pınar deniz ile meslektaşı Yiğit Kirazcı film çekimlerinde tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü çift her zaman mutluluklarını paylaşırken bir anda ayrılık haberleri ile sevenleri üzüldü. 28 yaşındaki güzel oyuncu biten ilişkisi hakkında ilk defa konuştu.

Aşkın Kıyameti isimli filmin çekimlerinde tanışan Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı setteki arkadaşlıklarını sürpriz şekilde aşka dönüştürdü. Geçtiğimiz günlerde ikili ayrıldı. Sevilen oyuncu Pınar Deniz ilk defa açıklama yaptı. Deniz, "Ben bütün ilişkilerimi saf bir yerden kurarım. Hayata bu duyguları hissetmek için geldiğimize inanıyorum. Aşk başlarken güzel ama biterken de güzel bitebilmeli. Bu ilişkiyi nasıl yaşadığınla alakalı bir şey. Benim açımdan kötü biten bir ilişkim yok ama üzülüyorsun tabii. Yine de yaş ilerledikçe daha acısız bitiyor." ifadelerini kullandı.

1_1280x720-104

Pınar Deniz Kurallarını Belirledi!

Yargı dizisinde başrol alan Pınar Deniz L'officiel dergisinin yeni sayısına da kapak oldu. Deniz, “köpeğimi insanlardan daha çok seviyorum” dedi. Neden ise, “insanların öze dönmesi gerekiyor. Belki de daha büyük sanat çıkacak bu kaostan. İnsan sevmemeye başladım. Hayvanları sevmeyi tercih ediyorum. Köpeğimi insanlardan daha çok seviyorum. Fikri özgür ve sınırsız insanlara ihtiyacımız var. Sınırlı kafa yapısına sahip insanlarla iletişim kurmak istemiyorum.” Açıklamalarında bulundu.

Sevilen oyuncu Pınar Deniz, kariyerinin başlarında rol aldığı karakterler ile kurduğu bağın şiddetinden yıprandığını söyleyerek psikolojik destek aldığını da anlattı. Deniz, “Vatanım Sensin'deyken sürekli oynadığım karakterin kasvetini taşımaktan kendi özel hayatımda da hüzünlü birine dönüştüğümü fark ettim. Bunun üzerine soluğu psikologda aldım. İyi ki gitmişim, artık anında rolden çıkmayı başarıyorum” ifadelerini kullandı. Deniz, sözlerini “Mekanikleştik! Dünya mekanikleştikçe kendi duygularımız da mekanikleşiyor. Eski dönemlere ışınlanmak, orada yaşamak istiyorum” sürdürdü.

Ay yapım imzalı Yargı dizisinde Ceylin karakterine can veren Pınar Deniz, projelerde yer alırken dikkat ettiği hususlar konusunda da açıklamalarda bulundu. Deniz, “Hayatınızın şu aşamasında nasıl hissediyorsunuz?" sorusuna, "Sınırsız düşünüyorum. Kendime sınır koymuyorum. Daha bireyci düşünce yapısına sahibim. Gerek kendi ilişkimle gerekse ailemle olan ilişkimde önceliği kendime veriyorum” cevap verdi. Ayrıca "Şiddet içeren işlerde yer almak istemiyorum" diyen oyuncu, "Kadını ezen projeleri reddediyorum. Gerekirse parasız kalmaya razıyım. Kendi içimde bu disiplini oturttum. Ben televizyonda güçlü kadını oynamak istiyorum. Televizyon toplumsal bir mesele. Şiddeti güzelleyen, destek çıkan işlerin içinde olmayacağım. Kendi kurallarımı böyle belirledim" dedi.