Ünlü oyuncu Pınar Deniz son zamanlarda yıldızı parlayan kadın oyuncular arasında ilk sıralarda yer alıyor. Başarılı oyuncu Pınar Deniz Star isimli yapımın başrolünde yer alacağı söylendi. Çekimlere yaz aylarında başlanacak olan dizinin ön hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Deniz’in partneri ise başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun olacağı iddia edildi. İşte detaylar…

Kanal D ekranlarının en çok sevilen ve izlenen dizileri arasına yer alan ve her Pazar günü ekranlara gelen Yargı dizisinde avukat Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz’in yeni projesi belli oldu. Başarılı oyunu Deniz’in Star isimli dizide başrol oynayacağı söylendi. Öte taraftan dizinin erkek başrolünde de Uraz Kaygılaroğlu’nun yer alacağı konuşuldu. Star dizisinin nerede ve ne zaman yayınlanacağı da şimdiden dizi severler tarafından merak konusu oldu.

1_1280x720-111Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu Aynı Projede!

Son zamanlarda hem Pınar Deniz hem de Uraz Kaygılaroğlu en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Gerek Pınar Deniz gerekse de Uraz Kaygılaroğlu yer aldıkları projede gösterdikleri performans ile herkesi kendilerine hayran bırakıyor. Deniz ve Kaygılaroğlu’nun Star adlı yapımın başrollerinde yer alacağı iddia edildi. Dizisinin ön hazırlıkları şimdiden başlanmış ve çekimleri de yaz aylarında başlanacak.

Geçtiğimiz günlerde bir dergide verdiği röportajda yer aldığı projelerde karakterin yaşadıklarına dikkat ettiğini söyleyen Pınar Deniz “Kadını ezen projeleri reddediyorum. Gerekirse parasız kalmaya razıyım. Ben televizyonda güçlü kadını oynamak istiyorum. Televizyon toplumsal bir mesele. Şiddeti güzelleyen, destek çıkan işlerin içinde olmayacağım. Kendi kurallarımı böyle belirledim” ifadelerini kullanmıştı.

6_1280x720-33

Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu Star İsimli Dizide!

Star isimli yeni yapımda yer alacak ünlü oyuncular Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu sevenlerini heyecanlandırdı. Başarılı oyuncular son zamanların yıldızı parlayan isimleri arasında yer alıyor. Deniz ve Kaygılaroğlu’nun Star isimli dizisinin başrollerinde yer alacağı iddia edildi. İddiaya göre dizide Deniz ünlü bir kadını canlandırırken Kaygılaroğlu’nun da polis karakterini canlandıracağı söylendi.

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Hem Pınar Deniz’in hem de Uraz Kaygılaroğlu’nun aynı projede yer alması sevenlerini heyecanlandırdı. Sabırsızlıkla beklenen dizinin konusu ve diğer oyuncu kadrosunda hangi isimlerin yer aldığı da en çok merak edilenler arasında yerini aldı. Deniz ve Kaygılaroğlu’nun birlikte rol alması ile izleyici ikisinin göstereceği performansı da sabırsızlıkla bekliyor.

Güzel oyuncu Pınar Deniz ile başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Disney Plus’ın yeni bir projesinde bir araya gelmeye hazırlanıyor. İki başarılı oyuncu Star isimli dizide başrolleri paylaşacak. Kariyer basamaklarını başarılı ve emin bir şekilde çıkan iki başarılı ismin aynı projede yer alması heyecanlandırdı. Dizinin başrollerinde yer alacak iki ismin son dönemlerin en iddialı iki başarılı oyuncu olunca haber de gündemde deprem etkisi yarattı.

Sabırsızlıkla beklenen Star isimli dizinin senaryosunu Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda da Soner Caner’in oturacağı iddia edildi. Deniz’in ünlü bir kadını canlandırması Kaygılaroğlu’nun da bir polise can vermesi dizinin hikayesini sorgulatıyor. Yaz aylarında çekimlerine başlanması planlanan dizinin hikayesi de gelecek günlerde tam anlamıyla belli olur. Belli olur olmaz sayfamızda yer alacak…