Yargı dizisinin yıldızı Pınar Deniz ve sevgilisi Yiğit Kirazcı birlikteliği sürüyor. Başarılı oyuncu Yiğit Kiraz verdiği röportajda sevgilisinin kendi oynadığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisini izlediğini kendisinin de sevgilisinin oynadığı Yargı dizisini izlediğini söyledi.

Bu sezonun en çok konuşulan işlerinden biri olan Yargı dizisinin yıldızı Pınar Deniz ile Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin Yıldırım'ı Yiğit Kirazcı'nın özendiren birlikteliği devam ediyor. 

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Yıldırım karkaterine hayat veren başarılı oyuncu Yiğit Kirazcı verdiği röportajda samimi açıklamalar yaptı. 

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Sarp Akkaya, Sumru Yavrucuk ve Yiğit Kirazcı'nın yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin Yıldırım'ı Yiğit Kirazcı sevgilisi Pınar Deniz'in Evlilik Hakkında Her Şey dizisini izlediğini kendisinin de Yargı dizisini izlediği söyledi.

Yiğit Kirazcı verdiği röportajda dizideki Yıldırım'a benzer sevipte kovuşamayan rolleri önceki işlerinde de hep oynadığını izleyicilerin kendisinin bu rollerine alışık olduğunu söyledi.

Yiğit Kirazcı Yıldırım karakteri ile kendisinin ince ruhlu bir beyefendi olmasının benzediği yönler olduğunu söyledi.

Kirazcı Yıldırım karkateri için "Bir insanın 17 yıl boyunca hiç görmediği, konuşmadığı birinin yarattığı imgesine aşık kalması ilginç bir durum bu yüzden oynaması keyifli" dedi.

Yiğit Kirazcı, sevgilisi Pınar Deniz'in Evlilik Hakkında Her Şey dizisini izlediğini kendisinin de Yargı'yı izlediğini söyledi..

Yiğit Kirazcı normalde insan olan herkeste olması gereken hayvanseverliği için de çocukluktan geldiğini hatta küçükken defalarca kuduz aşısı olduğunu "Dört yaşımdayken göbeğime sayısını hatırlamadığım kuduz aşıları vurulmuştu. Gittiğim her yerde eğer varsa mutlaka hayvanlarla iletişime geçerim" diyerek anlattı.

Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor! Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor!

Ülkemizde hayvanların yaşadığı işkenceler ve hayvanlara olan nefret ve bilgisizlik için başarılı oyuncu "Yanılmıyorsam geçtiğimiz temmuz ayında bu konuyla ilgili bir yasa tasarısı onaylanmış, hapis cezaları var bu tasarıda. Umarım caydırıcı olur bazı kalpsizler için. Bilinçlendirmeye gelecek olursak, kötü biri ne kadar bilinçlenebilir bilmiyorum, çok üzücü videolar gördüm, biri yürürken zavallı bir kediye tekme atıp yürümeye devam ediyor. Böyle biri nasıl bilinçlenir, inanın hayal edemiyorum. Diğer taraftan da merhametli ve hayvansever insanlar var. Hemen hemen her mahallede kediler ve köpekler hayvanseverler tarafından besleniyorlar." diye konuştu.