Netflix’te yayınlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi çok özel bir hikaye ile dizi severler ile buluştu. Dizinin hem konusu hem de oyuncu kadrosu büyük ilgi gördü. Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi geçtiğimiz gün yapılan gala ile de gündeme geldi. Merakla beklenen dizi bugün sevenleri ile buluştu. Detaylar haberimizde…

Yönetmen koltuğunda Emre Şahin’ in oturduğu Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi hem konusu bakımından hem de oyuncu kadrosu açısından oldukça büyük ilgi topladı. Geçtiğimiz günü galası yapılan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin oyuncuları şıklıkları ile herkesi büyülemeyi başardı. Öte taraftan dizide Esra isimli bir gazeteciyi canlandıran başrol oyuncularından Hazal Kaya’ nın after parti için giydiği fermuar ve düğmeleri açık pantolon tarzı takipçilerini ikiye böldü.

1_1280x720-96

Pera Palas’ta Gece Yarısı Netflix’teYayında!

Charles King’ in aynı isimli Midnight at the Pera Palace kitabından uyarlanan Netflix dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı hem konusu bakımından hem de oyuncu kadrosu ile izleyenleri heyecanlandırdı. Dizinin hikayesi; tarihi Pera Palas Oteli ile alakalı bir yazı hazırlarken kendini bir anda geçmişte bulan gazeteci Esra, Türkiye’ nin kaderini değiştirebilecek bir komployu durdurmalıdır.  

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

İlk sezonu 13 bölümden oluşan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin oyuncu kadrosu da oldukça fazla beğenildi. Dizide Hazal Kaya, Tansu Biçer, Selahattin Paşalı, James Chalmers, Yasemin Szawlowski, Hakan Dinçkol, Ahmet Varlı, Murat Kılıç, Nergis Öztürk ve Engin Hepileri gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. Sürükleyici ve heyecanlı bir hikayenin ele alındığı Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi Netflix de yayınlanmaya başladı.

3_1280x720-103

Pera Paras’ta Gece Yarısı Dizisi Bomba Gibi Geldi!

Yönetmen koltuğunda Emre Şahin’ in oturduğu Pera Palas Gece Yarısı dizisi Netflix’ te yayınlanmaya başladı. Dizinin hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu büyük ilgi topladı. Dizinin başrollerini ünlü oyuncu Hazal Kaya, Tansu Biçer ve Selahattin Paşalı paylaştı. Geçtiğimiz gün galası yapılan dizinin oyuncuları şıklık yarışına girdi. Ünlü oyuncu Hazal Kaya geceye iki kıyafet ile katıldı.

After partide tercih ettiği kıyafet ile gündeme gelen başarılı oyuncu Hazal Kaya dizide performansı ile sözünden bahsettirdi. Öte taraftan güzel oyuncu Hazal Kaya galada tercih ettiği ilk elbisesi oldukça beğenilirken after partide giydiği fermuar ve düğmeleri açık pantolon tarzı takipçilerini ikiye böldü. Kaya’ nın bu tarzını görenler “pantolonun düğmeleri açık kalmış”, “bu ne ya düşecek gibi”, “ay pantolonun detayı çok kötü”, “efsane çok beğendim” ve “harika bir tarz olmuş”, “değişik olmuş” şeklinde yorumlar yaptılar.  

Netflix’ te yayınlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi izleyenleri ekranlara kilitlemeyi başardı ve dizinin ikinci sezonunun olup olmayacağı da merak konusu oldu. İzleyicileri etkilemeyi başaran dizi İstanbul’ un büyüleyici atmosferinde geçiyor. İzleyiciyi Kurtuluş Savaşı yıllarına götürüp farklı bir deneyim yaşatmak isteyen dizi oldukça beğenilmişe benziyor.