Netlix’te yayınlanacak olan Pera Palas Gece Yarısı dizisi çok özel bir hikaye ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin konusu, oyuncu kadrosu, nerede ve ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Detaylar haberimizde…

Charles King’ in aynı isimli Midnight at the Pera Palace kitabından uyarlanan Netflix dizisi Pera Palas Gece Yarısı hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile izleyenleri heyecanlandırdı. Dizinin yayınlanan fragmanı ile dizi severler dizinin yayınlanacağı günü sabırsızlıkla beklemeye başladı. Dizini konusu, oyuncu kadrosu, nerede ve ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu.

2_1280x720-89

Pera Palasta Gece Yarısı Dizisi Konusu Ne?

Dijital platform Netflix’te yayınlanacak olan Pera Palas Gece Yarısı dizisinin beklenen fragmanı yayınlandı. Dizinin hikayesi ve oyuncu kadrosu dizi severler tarafından oldukça ilgi topladı. Dizinin yayınlanan fragmanı ile hem dizide rol alan oyuncuların hem de dizi severlerin heyecanı arttı. Dizinin yayınlanacağı günü sabırsızlıkla beklemeye başladılar. 

Charles King’in aynı isimli Midnight at the Pera Palace kitabından uyarlanan, senaryosunu Elif Usman’ın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Emre Şahin’in oturduğu Pera Palas Gece Yarısı Mustafa Kemal Atatürk’ e yönelik suikast girişimini konu aldı. Dizi hikayesi ile sosyal medyada gündem oldu. Merakla beklenen dizinin fragmanı büyük bir etki yarattı. 

Senaryosunu Elif Usman’ın kaleme aldığı Pera Palas Gece Yarısı dizisi, İstanbul’ un Beyoğlu caddesinde Pera Palas Oteli ile ilgili yazı yazmak ile görevlendirilen basın mensubu Esra’ nın oteli araştırırken odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu fark etmesi ile gerçekleşen olayları inceliyor. Bu kapı Esra’yı Osmanlıların son dönemi olan 1919 yılındaki İstanbul’ una götürüyor. Esra kendini, Mustafa Kemal Atatürk’ e düzenlenen siyasi bir komplonun içinde bulur. Dizinin başrolü Esra İstanbul’ un kulüplerinden birinin gizemli sahibi Halit ile tanıştığı zaman 1919 İstanbul’ unun bilinenden oldukça farklı olduğunu anlar.

1_1280x720-84

Pera Palasta Gece Yarısı Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kim Var, Nerede ve Ne Zaman Yayınlanacak?

Netflix’ in yerli dizisi olan Pera Palas Gece Yarısı için geri sayım başladı. Senaryosunu Elif Usman’ ın kaleme aldığı dizini yayınlanan fragmanı hem hikayesi açısından hem de oyuncu kadrosu bakımından oldukça beğenildi. Sosyal medyada gündem olan dizinin yayın tarihi de kadın başrol oyuncusu tarafından sosyal medya hesabından paylaşıldı.

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

Yönetmen koltuğunda Emre Şahin’ in oturduğu Pera Palas Gece Yarısı dizisi yayınlanan fragmanda oyuncu kadrosu da dikkat çekti. Dizinin başrolünü Hazal Kaya, Tansu Biçer ve Selahattin Paşalı paylaşırken, ayrıca oyuncu kadrosunda James Chalmers, Yasemin Szawlowski, Engin Hepileri gibi birbirinden yetenekli oyuncular da bulunuyor. Dizinin oyuncuları da dizi severler gibi oldukça heyecanlı ve dizinin yayınlanacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. 

Mustafa Kemal Atatürk’ e yönelik suikast girişimini ele alan Netflix dizisi Pera Palas Gece Yarısı dizisi başrol oyuncularından Hazal Kaya sosyal medya hesabından dizinin fragmanını yayınlayıp, yayın tarihini de açıkladı. Güzel oyuncu Hazal Kaya dizinin fragmanını paylaşırken üzerine “ah bugünün gelmesini ne çok bekledik! Çok mutluyum, çook heyecanlıyııım! Hangi yıldayız?” notunu yazdı. 

Charles King’ in aynı isimli Midnight at the Pera Palace kitabından uyarlanan, senaryosunu Elif Usman’ ın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Emre Şahin’ in oturduğu, Mustafa Kemal Atatürk’ e yönelik suikast girişimini konu alan Pera Palas Gece Yarısı dizinin başrol oyuncularından Hazal Kaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile heyecanını paylaştı ayrıca dizinin yayın tarihini de yazdı. Başarılı oyuncu Hazal Kaya, Pera Palas Gece Yarısı dizisinin yayın tarihini 3 Mart 2022 olarak açıkladı. Dizi için geri sayım başladı. İzleyiciler ile beraber oyuncuların da sabırsızlıkla beklediği dizinin macerası başladı…