Demet Özdemir, Meme Kanseri farkındalık ayı nedeniyle 21 Ekim’ de Anadolu Efes - UNICS Kazan maçında hava atışını pembe topla yapacak.

Anadolu Efes Spor Kulübü ve Anadolu Sağlık Merkezi iş birliği ile meme kanserinde erken tanı farkındalığı için hayata , “Meme Kanseri Farkındalığı İçin Pembe Top Sahada” projesinin bu yılki gönüllü destekçisi başarılı oyuncu Demet Özdemir oldu.

d3

Peki, Pembe Top Neden Önemli

İlk kez yapıldığı 2014 yılından bu yana meme kanserinde erken tanının önemine vurgu yapan ve konu hakkında milyonlarca insanı bilgilendiren “Meme Kanseri Farkındalığı İçin Pembe Top Sahada” projesi 8’ inci kez, Anadolu Efes - UNICS Kazan maçında gerçekleştirildi.

Başarılı sunucu Ezgi Avcı’nın ilk konukları Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz ve Socrates Dergi Yazarı ve EuroSport Spikeri Buğra Balaban oldu. Anadolu Efes - UNICS Kazan maçında basketbol severler pembe top kazanmanın yanında Anadolu Efes’in marka haline gelen heyecanlı, eğlenceli ve coşkulu maç deneyimi fırsatları da bulacak.

d5

Pembe Top Demet Özdemir’in Elinde Havalandı

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Pembe top sekizinci yılında başarılı oyuncu Demet Özdemir’in ellerinde havalandı. Meme kanserine erken tanının sembolü haline gelen Pembe Top bu yıl gönüllü destekçi güzel oyuncu Demet Özdemir’in ellerinde yükseldi.

Geçtiğimiz sezon toplamda 9 milyon izlenmeye ulaştığı söylenen Anadolu Efes, bu sezon da sanat, spor, dijital mecradan özel konuklar, medya ve eğlenceli yarışmalarla beraber güldürücü şovların da yer alacağı söylendi. Anadolu Efes Spor Kulübü’ ü resmi Youtube, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanarak Anadolu Efes Stüdyo, Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki maç atmosferini basketbol severler evlerinde yaşanmasını sağladı.

d4

Demet Özdemir Kimdir?

22 yaşında olan Demet Özdemir İzmit’te doğmuştur. Demet Özdemir, Türk sineme ve dizi oyuncusudur. Güzel oyuncu Erkenci Kuş, No.: 309, Çilek Kokusu, Sana Bir Sır Vereceğim, Kurt Seyit ve Şura ve Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizilerdeki rolleriyle tanınmıştır.

Güzel oyuncu Demet Özdemir sevgilisi Oğuzhan Koç ile geçtiğimiz günlerde gittiği Kapadokya tatilinde çektiği fotoğraflarla da adından bahsettirmişti. Dijital platformda yayınlanacak olan bir dizide rol alacak olan güzel oyuncu Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşk ile de magazin gündeminden düşmüyor.