Geride kalan sezonda TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisindeki İsabel karakteri ile çok beğenilen Pelin Akil, yeni dizisi için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Yapılan röportajda yeni dizisi ile ilgili küçük bilgiler veren Pelin Akil Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisindeki İsabel karakteri için çalışmalar yaparken kılıç dersleri aldığını söyledi.  Güzel oyuncu, yeni dizisi içinde bazı gözlemlerde bulunduğunu da ekledi. Oktay Kaynarca ile başrollerini paylaşacağı dizi Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinde bambaşka bir karakteri oynayacağını söyleyen Pelin Akil, şimdiden gözlemlere başladığını anlattı. Yeni dizisinde Doktor rolünde ve Firuze ismi ile karşımıza çıkacak olan Pelin Akil'in heyecanı gözlerinden okunuyor.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinde İsabel'i Oynadı

61f124b886b24422d833a4a1

TRT 1 ekranlarında her Perşembe akşamı ekranlara gelen ve Yavuz Sultan Selim dönemini anlatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi geçtiğimiz günlerde sezon finali yapmıştı. Son bölümlerindeki reytinglerde düşüş yaşanan dizinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Pelin Akil, Ulaş Tuna Astepe, Devrim Evin yer alıyor. Ayrıca Emir Benderlioğlu ve Bahadır Yenişehirlioğlu gibi isimlerin yer aldığı dizide İsabel karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Pelin Akil başarılı bir performans sergilemişti. 32 bölüm çekilen dizinin 29. bölümünde rol gereği Meryem karekterindeki Cemre Güreli ile beraber saldırıya uğrayarak yaralanan Pelin Akil, 30 bölümde Cemre Gürel ile birlikte dizi kadrosuna veda etmişti.  

Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti! Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti!

Pelin Akil Kimdir?

1986 İstanbul doğumlu olan Pelin Akil, bu güne kadar birçok projeye imza atarak oyunculuğunu kanıtlamış başarılı bir yıldızdır. Anne tarafı Makedon baba tarafı ise Boşnak olduğu için Pelin Akil göçmen asıllı bir ailenin çocuğudur. Birçok reklam filmi, dizi, sinema ve kliplerde rol alan güzel oyuncu aslında tiyatro eğitimi almış başarılı bir oyuncudur. İstanbul Üniversitesi Müzikal bölümü ayrıca Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olan Pelin Akil, 2007 yılında yayınlanan ve toplamda 6 sezon süren Arka Sıradakiler dizisinde rol alan oyuncu Anıl Altan ile 2016 yılında dünya evine girmiş ve Duru Lina, Doğa Alin isminde ikiz bebekleri dünyaya gelmiştir.

Pelin Akil'in Rol Aldığı Dizi Ve Filmler

78576242-84767807

Pelin Akil televizyon dünyasına ilk olarak reklam filmleri ile adımını atmıştır. Sleepy, Ülker Caramio Braun, Uno, İstikbal, Cif, Bepanthol, Uno ve Kaşmir Halı gibi markaların reklam filmlerinde oynayan Pelin Akil. 2014 yılında Kolpa grubunun Gurur Benim Neyime isimli şarkısının klibin de rol almıştır. 2007 yılında yayınlanan Arka Sıradakiler dizisinde dizilere merhaba diyen oyuncu ardından farklı birçok dizide rol almıştır. Seksenler, Kızıl Elma, Kurt Kanunu, Aile İşi, Ne Münasebet, Osmanlı Tokadı, gibi diziler de rol alan güzel yıldızın son dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı projesidir. Pelin Akil aynı zamanda Su Ve Ateş, Damat Takımı, Deli Aşk gibi sinema filmlerinde de rol almıştır. 

Yeni Dizi Yeni Heyecan 

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden sonra yaz mevsimini dinlenerek geçireceğini söyleyen Pelin Akil, Eylül ayından önce yeni dizisi İçin çekimlere başlayacağını açıkladı. Çekimlerinin bazı kısımlarının Orta Asya ve Azerbaycan gibi Türk devletlerinde çekileceğini söyleyen Pelin Akil, yeni dizide Firuze isminde bir Doktor' u canlandıracağını söyledi. 
Cezayir karakteri ile dizi de rol alacak olan Oktay Kaynarca ile başrollerini paylaşacağı Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinde Eren Vurdem, Mine Derman, Ebru Özkan, Birce Akalay, Işıl Yücesoy gibi usta oyuncular yer alacak. Alican Yaraş ve Yusuf Reha Alp'in senaristliğini yapacağı dizinin yönetmen koltuğunda ise Onur Tan oturacak.