Dünyanın en iyi dijital platformlarından olan Netflix, sevilen Peaky Blinders Dizisinin 6.sezon yayın tarihini açıkladı. Büyük bir hayran kitlesine sahip dizinin son sezonun ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu.

6.sezonunun yayın tarihi de açıklandı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin sevenleri bu haber ile heyecanlandı. İzleyici dizinin yayınlanacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

1_1280x720-103

Peaky Blinders Dizisi Final Sezonu Yayın Tarihi Belli Oldu!

Sevilen dizi Peaky Blinders, ilk bölümü 13 Eylül 2013 tarihinde Netflix’ te yayınlanmıştı. Dizinin hem konusu hem de oyuncu kadrosu oldukça beğeni topladı. Toplam beş sezondan oluşan dizinin yayın tarihi ise 30 Eylül 2014’ ten günümüze kadar devam ediyor. Dizinin altıncı sezon yayın tarihi de açıklandı. Açıklanan yayın tarihi ile dizinin sevenleri büyük bir heyecan içine girdi. Dizi severler dizinin yayınlanacağı günü sabırsızlıkla beklemeye başladı.

 Netflix’ in final sezonu merakla beklenen Peaky Blinders dizisi konusu açısında dünyada en çok sevilen diziler arsında yer almayı başardı. Sevilen dizinin ilk beş sezonu binlerce kişi tarafından izlendi. Dizi, Birinci Dünya Savaşı sonrasında Birmingham, İngiltere'de faaliyet gösteren "Peaky Blinders" adlı çeteyi anlatan suç-drama hikayesini ele alıyor.  Sevilen dizinin senaryosunu Steven Knight kaleme aldı. Dizinin yapımcılığı ise Caryn Mandabach ve Tiger Aspect üstlenmiştir.

3_1280x720-106

Peki, Peaky Blinders Dizisi Son Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Senaryosunu Steven Knight kaleme aldığı, yapımcılığını Caryn Mandabach ve Tiger Aspect üstlendiği ve Netflix’ te izleyiciler ile buluşacak olan sevilen dizi Peaky Blinders, başarılı oyuncu kadrosu ile de gündeme geldi. Sevilen dizinin oyuncu kadrosunda Cillian Murphy, Sam Neill, Helen McCrory, Paul Anderson, Annabelle Wallis, Iddo Goldberg, Sophie Rundle, Joe Cole, Ned Dennehy, Charlie Creed-Miles, Tom Hardy, Finn Cole, Tommy Flanagan ve Anya Taylor-Joy gibi biribirnden yetenekli oyuncular yer alıyor.

Yapımcılığını Caryn Mandabach ve Tiger Aspect üstlendiği sevilen dizi Peaky Blinders, 6.sezonun yayın tarihi açıklandı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan altı bölümlük ilk sezon 13 Eylül 2013 tarihinde BBC Two kanalında izleyici ile buluştu. Dizinin ikinci sezon için ilk gösterimi 2 Ekim 2014 tarihinde ve üçüncü sezon açılışı ise 5 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşti. ABD için ise 31 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşti. Sevilen dizi Peaky Blinders final sezonu ile 10 Haziran 2022 tarihinde Netflix’ te yayınlanacak.